Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
09/09/2017
Esport
Secció de Muntanya
Grup Muntanya | Cambre d'Aze

Data:  Dissabte 9 de setembre de 2017
Lloc:  Muntanyes Significatives de Catalunya:  Pic de Cambra d’Ase
Hora i lloc de sortida:  6:00 hs, del CAP de Sant Cugat
Hora prevista de tornada:  19:00 hs

Descripció de la sortida:  Ruta circular al voltant del circ de Cambra d’Ase (Cerdanya francesa) travessant la cresta que inclou el cim del mateix nom.

Itinerari de la sortida:  Sortirem de l’aparcament de l’estació d’esquí d’Eina (1800 m). Pujarem per pista i desprès per corriol fins arribar a la cresta de l’esquerra orogràfica del circ que seguirem direcció  sud.  Al principi és una lloma arrodonida que després es  va aprimant fins convertir-se en una cresta de roca més esmolada. A la dreta veiem la bonica vall d’Eina i a l’esquerra el fons del circ i els corredors que arriben a la cresta. Tenim vistes, entre d’altres, als pics del Puigpedrós, el Carlit, el Peric, el Madres, el Canigó i els que tanquen la vall de Núria, fins i tot veiem el mar. Arribarem al pic (2750m) desprès de passar alguns trams de cresta on la vessant per la que caminem és bastant pendent, són trams curts,  no tenen gaire dificultat,  però cal fer-los a poc a poc i parant molta atenció. Continuarem la cresta, que es va eixamplant, fins agafar la cresta que tanca el circ per la dreta orogràfica i iniciem la baixada, primer per una tartera  i desprès pel bosc  fins arribar a unes instal·lacions de l’estació d’esquí i, ja per pista, retrobarem el lloc de sortida. El dinar segurament el farem a l’arribar al bosc, cal portar aigua, doncs no es troba en tot l’itinerari.

Desnivell:  +1000 m / -1000 m

Distància:  12 km aprox.

Temps caminada:  6 h més aturades

Dificultat tècnica:  Baixa/mitjana (per algun tram a la cresta)

Dificultat física:  Mitjana/Alta (pel desnivell)

Material necessari:  Botes lleugeres i bastons, dinar i anar ben aprovisionat  d’aigua doncs no hi ha cap font pel camí.

Preu soci: 22 € fins al 3 de setembre  i  24 € fins al 6 de setembre  

Preu no soci:  30 € fins al 3 de setembre  i  32 € fins al 6 de setembre

Viatge en:  Autocar

Vocal: Joan Lluis Pizano

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Enllaç:  INSCRIU-TE 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat