Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
27/07/2019 - 06/08/2019
Trobada
Secció de Muntanya
Estades dels grups de muntanya a les Dolomites

Dates: del 27 de juliol al 6 d'agost

Lloc: Alba de Canazei (Vall de Fassa, província de Trento)

TOTES LES PLACES ESTAN COBERTES I NO S'HI POT AFEGIR NINGÚ MÉS. Totes les reserves estan ocupades i pagades al 50%. D'haver-hi baixes, podeu deixar el nom i telèfon a la recepció del CMSC i us avisarem. Tanmateix, avisem que és una possibilitat remota.

La junta de la secció de Muntanya organitza una estada als Alps italians a l’estiu 2019, amb motiu del 75è aniversari del club. S'anirà a Alba de Canazei, al cor de les Dolomites, per viure una experiència conjunta i fer sortides, pensades per a tots els nivells, en aquest entorn d’encant. Durant el temps lliure, es proposa conviure dins del poble amb les altres sòcies i socis del club o relaxar-se de forma més íntima.

La pròxima reunió serà el dia 3 de juliol a les 19:30h, i serà conjunta per a totes les persones participants a l'activitat.

Allotjament: La majoria de les persones participants s’allotjaran en apartaments, al mateix edifici per facilitar la comunicació i la coordinació de cotxes i activitats. Algunes persones interessades s’allotjaran a un càmping proper. Aquest apartat ja està tancat, sense possibilitat de canvi.

Transport: Majoritàriament ens desplaçarem amb cotxes particulars, de forma conjunta i coordinada. 

Assegurança: L’assegurança D de la FEEC cobreix l’estada. En ser territori italià, l’A i la C no cobreixen. Ja es disposa d'una assegurança conjunta de la FEEC específica per a aquesta activitat.

Persones de contacte: Coordinador de la Secció de Muntanya, Nacho Gonzalvo, amb el número de telèfon 609 77 81 05.

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Enllaç:  Contactar 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat