Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
06/06/2019 - 22/06/2019
Exposició
Club Muntanyenc Sant Cugat
Exposició de fotografies del Club

Data: Del 6 al 22 de juny del 2019. Inauguració el dia 6, a les 19 h.

Lloc: Plaça Barcelona

L’exposició fotogràfica s’ha configurat per donar a conèixer el que és actualment el Club Muntanyenc sobre la base de fotografies de les activitats que s’estan fent o s’han fet en el passat recent.

Consta de tres mòduls triangulars que evoquen tres cims.

Mostren imatges diverses del Club, agrupades per activitats: de Muntanya, de l’Escola d’Excursionisme, de l’esplai Sarau, d’actes Culturals, de la Coral Sant Cugat, de la Marxa Infantil, de la Gimnàstica Rítmica, d’Atletisme, i de les diverses marxes o caminades obertes a tothom, en les quals el Club Muntanyenc és promotor.

No s’hi ha posat imatges històriques perquè aquestes tindran un altre tractament, més enfocat als associats. Es preveu aconseguir el que seria “La història del Club Muntanyenc en imatges”. Un projecte en el que actualment ja s’hi està treballant i que s’espera tenir cap a final d’aquest any.

Nota: si disposeu d’imatges de qualsevol tipus, antigues modernes, en paper, diapositives, digitals, no dubteu de fer-ho saber a la secretaria del Club (cmsc@cmsc.cat), per escanejar-les i poder-les integrar en aquest projecte.

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Enllaç:  Contactar 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat