Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
01/06/2019 - 02/06/2019
Esport
Secció de Muntanya
Grup Capdemunt | Super Espot (Pallars Sobirà)

Dates: Dissabte 1 i Diumenge 2 de Juny de 2019
Lloc: Super Espot (Pallars Sobirà)

Hora i lloc de sortida: Dissabte 1, a les 8:00 hs, del pont del Parc Central (c. Manel Farrés / c. Pere Serra)
Hora prevista de tornada: Diumenge 2, a les 20:00 hs

Dissabte 1 de Juny:
Viatjarem per la A-2 fins a Tàrrega i seguirem per la C-53 a Balaguer; agafarem la C-13 a Camarasa, Tremp i la Pobla de Segur, i la N-260 fins a Sort. A la sortida de Sort, a l'esquerra, agafarem la comarcal cap a Llesui i la vall d’Àssua, i ens desviarem a Caregue. Des d'aquí, per pista de terra, arribarem fins a la zona d'aparcament de Pas de la Mainera, on deixarem els cotxes (2100 m). (250 km, 3’30 h). És important que els cotxes siguin del tipus tot camí.

Pujarem paral·lels al Riu de la Mainera, fins als llacs de Mainera (2450 m). Podrem veure la cara Sud dels pics que farem l’endemà i estudiarem l'accés al Pic de la Mainera pel Sud. A la tarda, continuant per la pista i passant pel Coll de la Creu de l’Eixol, arribarem a l'alberg Les Daines.

Desnivell: +/- 350 m
Distància: 5 km
Durada: 3-4 h
Dificultat tècnica: Baixa
Dificultat física: Baixa

Diumenge 2 de Juny:
Pujarem en cotxe a l’estació d’Espot Esquí i, per la pista, arribarem al Coll de la Creu de l’Eixol (2233 m). Des d'allí ascendirem per la carena fins al Bony de les Picardes (2782 m) i Pic de les Picardes (2803 m). Pel Coll de Montanyó (2748 m) assolirem el Pic Montanyó (2779 m), a sobre dels Estanys de la Mainera. Tornarem al coll i, baixant al Coll de Sudorn (2625 m), podrem pujar al Pic de Sudorn (2710 m) que domina els Estanys i la Vall de Peguera. El descens ho farem pels Clots de Montanyó i la Coma dels Estanyets i, passant prop del Clot de la Bassa, als cotxes.

Les vistes són magnífiques de tota la zona Est del Parc de Sant Maurici, els estanys de Mainera i Peguera, i la vall del Noguera Pallaresa.

Desnivell: +/- 850 m
Distància: 10 km
Durada: 7 h
Dificultat tècnica: Mitjana/Alta (per crestes i roques)
Dificultat física: Mitjana

Material necessari: El d’alta muntanya en primavera, bones botes i bastons

Vocal: Eugenio Calderón
Correu electrònic: calderoneugenio1@gmail.com

Preu inscripció soci CMSC federat FEEC: 10 €
Preu inscripció soci CMSC no federat FEEC: 16 €
Preu inscripció no soci CMSC federat FEEC: 20 €
Preu inscripció no soci CMSC no federat FEEC: 26 €

Viatge en: Cotxes particulars (despeses compartides)
Allotjament: Alberg Les Daines, a Espot (Gina Galcerán, 647577177 i 973116900. Tenen llençols i flassades, així com dutxes d'aigua calenta. Molt confortable. Mitja pensió, 35 €)
Preu inscripció inclou: Bestreta de 10 € a compte de Mitja Pensió a l’alberg, pagant la resta allà. Hem de fer la transferència de l’import de la reserva a mitjan maig, per tant s’hauran de fer les inscripcions abans d’aquelles dates.

Assegurança d’accidents obligatòria: Llicència C de la FEEC o equivalent
Inscripcions: A l’oficina en línia o a la recepció del Club

Nota: Enviar un e-Mail al vocal (calderoneugenio1@gmail.com) o WhatsApp (629792959) per controlar nombre d'inscrits i la reserva de l’alberg

Mapa: Sant Maurici 1:25.000 / Carros de Foc 1:25.000 (Editorial Alpina)

Reunió informativa: No n'hi haurà

Responsabilitat: Tots els participants som els únics responsables de nosaltres mateixos. Els vocals coordinadors no són guies de muntanya, tan sols coordinen la sortida, horaris de trobada, reserves d'allotjament i logístiques vàries.

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Enllaç:  Inscriu-te 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat