Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Presentació

Benvinguts al CMSC!

El Club Muntanyenc Sant Cugat (en endavant, CMSC) és una entitat d'origen muntanyenc però que al llarg dels seus més de 70 anys d'història ha anat redefinint el seu model de centre.

Actualment podem definir el CMSC com a una entitat de caire cultural i esportiva i educadora on conceptes con sostenibilitat i ecologia prenen més que mai, un relleu important.

El principal actiu de la nostra entitat és l'equip humà. Esport, formació, serveis, vida associativa, lleure, cultura, la nostra acció comunitària es dona a través de les seccions de l'entitat, que promouen i presten voluntàriament el seu temps per organitzar i dinamitzar els projectes, les activitats i la vida social del Club, amb voluntat de servei i de compromís amb la nostra societat.

El Club Muntanyenc Sant Cugat té uns mil vuit-cents socis, molts dels quals participen activament en al menys una activitat al mes. El treball voluntari és primordial, ja que la majoria de les activitats estan organitzades pels propis socis. Els professionals al servei del Club asseguren l'administració i alguns serveis tècnics, però en general són els socis els que coordinen l'activitat social.

La Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya

El Club Muntanyenc va rebre la Creu de Sant Jordi el 14 de desembre de 2004. Va ser la primera entitat de Sant Cugat en rebre aquesta distinció.

El Govern de la Generalitat de Catalunya va atorgar la Creu de Sant Jordi al CMSC en reconeixement de la tasca cívica i cultural que el Muntanyenc ha dut a terme al llarg dels seus seixanta anys d'història.

La Creu de Sant Jordi és la insignia que la Generalitat atorga anualment a persones i entitats que s'han destacat per la seva trajectòria o per la seva tasca continuada.

Creu de Sant Jordi
Litografia de Grau-Garriga en commemoració dels 50 anys del Club Muntanyenc
Ja pots comprar una de les trenta litografies disponibles

Edició de 110 litografies de l'artista GRAU GARRIGA titulada "TRENCAR MARC" en motiu del 50è aniversari del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Sobre paper Super Alfa Guarro de 250 gr. Signades per l'artista i numerades del 1/100 a 100/100 més 10 senyalades P.A.

L'edició es va acabar d'estampar el 23 d'abril de 1994 als obradors d'Art Litho Barcelona.

Mides aproximades: 50*70cm.

Preu: 180 euros

A la venta a recepció del Club Muntanyenc Sant Cugat 

Imatge de la litografia
Imatge de complement
Ampliar imatge
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat