Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Presentació

Benvinguts al CMSC!

El Club Muntanyenc Sant Cugat (en endavant, CMSC) és una entitat d'origen muntanyenc però que al llarg dels seus més de 70 anys d'història (fundat el 1944) ha anat redefinint el seu model de centre.

Actualment podem definir el CMSC com a una entitat de caire cultural i esportiva i educadora on conceptes con sostenibilitat i ecologia prenen més que mai, un relleu important.

El principal actiu de la nostra entitat és l'equip humà. Esport, formació, serveis, vida associativa, lleure, cultura, la nostra acció comunitària es dona a través de les seccions de l'entitat, que promouen i presten voluntàriament el seu temps per organitzar i dinamitzar els projectes, les activitats i la vida social del Club, amb voluntat de servei i de compromís amb la nostra societat.

El Club Muntanyenc Sant Cugat té uns dos mil socis, molts dels quals participen activament en al menys una activitat al mes. El treball voluntari és primordial, ja que la majoria de les activitats estan organitzades pels propis socis. Els professionals al servei del Club asseguren l'administració i alguns serveis tècnics, però en general són els socis els que coordinen l'activitat social.

El Club Muntanyenc va rebre la Creu de Sant Jordi el 14 de desembre de 2004. Va ser la primera entitat de Sant Cugat en rebre aquesta distinció.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat