Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Llibre '31 caminades pel Parc de Collserola'

Imatge de complement

Aquest llibre pretén ajudar a descobrir alguns racons de la serra de Collserola, tan propera a la "gran Barcelona" i també tan desconeguda per molta gent.

Us hem volgut remarcar en els TRACKS  dels itineraris quins es troben dins del Terme Muncipal de Sant Cugat donada la situació actual que estem vivint a causa de la COVID19 on no es permès sortir a caminar o fer esport fora del nostre municipi. 

Les 31 caminades descrites al llibre són les que, cada diumenge (fora de l'estiu), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, reuneixen al grup de Passejades per Collserola. Una activitat dirigida voluntàriament des del CMSC, i oberta a qualsevol persona que hi vulgui participar, tan sòcies i socis com gent que no ho són.

Hi trobareu graus de dificultat diversos, des de caminades fàcils fins a altres de més llargues, més complicades o amb més desnivell. Tot i això, totes entren en la classificació de matinals.

Esperem que aquest llibre us resulti útil i que gaudiu d'aquest meravellós indret de Catalunya, tan bonic i alhora tan fràfil per l'eno0rme freqüència humana.

La primera edició es va publicar al setembre de 2017.
S'ha editat una segona edició el desembre de 2018. 

En venda a la Seu Social del CMSC i a les llibreries

+info: cmsc@cmsc.cat | 93 674 53 96

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat