Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Presentació de la Marxa

Imatge de complement
La Marxa Infantil de Regularitat

La Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat del Vallès consisteix en una passejada per a nens i nenes de 7 a 12 anys que, en parelles, han de recórrer un circuit marcat intentant portar un ritme el més regular possible. La regularitat de cada parella es determina amb els horaris de pas pels diferents controls que estableix l’organització, alguns coneguts amb anterioritat pels participants i d’altres sorpresa.

La Marxa Infantil és una de les activitats més tradicionals de la nostra vila, i no només pel jovent sinó per a tots els pares i col·laboradors que també formen part de La Marxa i la fan possible.

Les parelles participants tenen l’oportunitat de gaudir d’un dia per la Serra de Collserola i obtenir, només pel fet d’inscriure’s, una samarreta i un regal. A part d’aquests regals per a tots els nens i nenes es fa un repartiment de premis en funció de la classificació de cada parella, classificació que s’elabora a partir dels temps enregistrats tal i com s’especifica en el reglament de la prova.

A aquesta mateixa web pots consultar l'agenda de la marxa, les notícies de la marxa i el reglament del concurs de dibuixos, així com les normes de participació i la informació pels participants.

Trobaràs tota la informació ampliada de la Marxa a www.marxainfantil.cat 


 

 

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat