Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Qui som?

Benvingudes i benvinguts al Club!

El Club Muntanyenc Sant Cugat (en endavant, CMSC) som una entitat d'origen muntanyenc fundada l’any 1944. Oferim un gran ventall d’activitats de caràcter cultural, esportiu i pedagògic, amb l’única ambició de fomentar la cohesió popular, l’ecologisme i l’amor per la muntanya i el medi natural.

El CMSC el formem quasi dos mil socis i sòcies, que organitzen la majoria d’activitats de forma voluntària, amb el reforç d’un equip de tècnics que ajuden en la tasca administrativa i especialitzada del club. Algunes de les activitats i esdeveniments que organitzem són exclusives per a socis/es, i, d’altres, obertes a tothom.

El principal actiu de la nostra entitat és l'equip humà. Esport, formació, serveis, vida associativa, lleure, cultura; la nostra acció comunitària es dóna a través de les seccions de l'entitat, que promouen i presten voluntàriament el seu temps per organitzar i dinamitzar els projectes, les activitats i la vida social del club, amb voluntat de servei i de compromís amb la nostra societat.

Al llarg dels nostres 75 anys d’història, hem crescut conjuntament amb Sant Cugat, esdevenint una institució central i històrica dins la vida associativa i popular santcugatenca. Algunes de les nostres activitats més emblemàtiques, com la Marxa Infantil de Regularitat, han acabat representant un símbol del poble que ha marcat a moltes generacions de conciutadans i conciutadanes.

El 14 de desembre de 2004, el CMSC vam ser guardonats amb la Creu de Sant Jordi, convertint-nos en la primera entitat de Sant Cugat en rebre aquesta distinció.

 

On som?

La nostra Seu Social es troba al carrer Sant Bartomeu, 11 (08172, Sant Cugat del Vallès). Prop de la plaça de Pep Ventura, al nucli antic del poble. Allà hi tenim la recepció i l'oficina des d'on gestionem la majoria d'activitats.

També comptem amb el Rocòdrom Josep Barberà, al passatge Marxa Infantil, s/n. L’edifici es troba annex al de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila, davant la Rambla del Celler. Antigament haviem tingut la seu social allà (2006-2014), abans de traslladar-nos al local actual. El rocòdrom també compta amb un boulder interior.

La Secció d’Atletisme realitza la majoria de la seva activitat al ZEM La Guinardera, a l’avinguda de La Guinardera, s/n (abans Av. Europa, s/n). És un estadi d'atletisme que es troba per la zona de darrera de l'Eroski. Allà hi tenim unes oficines, i la gestió es fa de forma alterna entre el ZEM i el local del carrer Sant Bartomeu.

La Secció de Gimnàstica realitza la seva activitat alternant entre l’IES Angeleta Ferrer i Sensat (carrer de Granollers, 43) i el CEIP Turó de Can Mates (carrer de Josep Irla, 50). La gestió de l'activitat, però, la fem des del local del carrer Sant Bartomeu.

Consulta els preus i quotes de soci/a i del rocòdrom, els horaris d’atenció al públic o contacta amb nosaltres per a més informació.

 

Imatge de complement
Imatge de complement
Organigrama del CMSC

Tota la informació de les diferents seccions i grups la trobareu al menú de botons de la pàgina principal.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat