Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

La Marxa a cugat.cat

Font: Cugat.cat La Marxa a cugat.cat

08/05/2017
El Club Muntanyenc entrega els premis de la 59a Marxa Infantil
El Club Muntanyenc Sant Cugat ha reconegut aquest dissabte l'esforç fet a la 59a Marxa Infantil amb l'entrega dels premis als guanyadors. La parella vencedora ha estat la formada per Aleix Sobregrau i Víctor Pérez. La segona posició ha estat per a Pol Panisello i Artur Porta, mentre que la tercera ha estat per a Gala García i Queralt Gabarro. També s'han repartit altres premis, com els guardons als guanyadors del concurs de dibuixos per a la samarreta de la Marxa i a l'Avenç per ser l'escola d'educació primària amb més participants. L'Agora s'ha endut el premi a l'escola amb menys penalització dels deu primers classificats i el Ferran i Clua, el premi especial per a la classe d'una escola amb més participants.
03/04/2017
Més d'un miler de parelles viu una Marxa que vol relaxar les limitacions en la participació
Més d'un miler de parelles d'infants, una cinquantena més del previst, ha participat aquest diumenge en la 59a Marxa Infantil. El Club Muntanyenc Sant Cugat, organitzador de la proposta, vol, però, incrementar en properes edicions el nombre de participants, que per primera vegada s'ha vist limitat a causa de la nova regularització del Consorci del Parc de Collserola d'activitats esportives. La cita s'ha desenvolupat amb normalitat, amb una trentena d'incidències registrades principalment per caigudes lleus i una desena de parelles que han abandonat.
02/04/2017
(13:49h) Les parelles completen la Marxa Infantil
Les parelles participants a la 59a Marxa Infantil, a excepció d'una desena, han completat el recorregut, de 10,5 quilòmetres. Han passat per espais com Torre Cendrera, el Turó de Can Castelló, Can Coll, el Turó de la Torrefera i el Pi d'en Xandri. La cita, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, s'ha desenvolupat amb normalitat i sense incidències destacables, més enllà d'alguns d'infants atesos per caigudes lleus, segons ha confirmat a Cugat.cat la Creu Roja i l'organització.
02/04/2017
(12:35h) Comencen a arribar les parelles de la Marxa Infantil
Els marxaires encaren la recta final de la cita esportiva i les parelles comencen a arribar de nou al parc de Ramon Barnils. La 59a Marxa Infantil s'ha desenvolupat sense incidències destacables. Com altres anys, els serveis d'emergències han atès prop d'una vintena de marxaires per caigudes lleus, segons ha confirmat a Cugat.cat la Creu Roja.
02/04/2017
(11:10h) La Marxa Infantil es desenvolupa sense incidències destacables
La 59a edició de la Marxa Infantil s'està desenvolupant sense incidències destacables. Com altres anys, els serveis d'emergències han atès una desena de marxaires per caigudes lleus, segons ha confirmat a Cugat.cat la Creu Roja. El miler de parelles que participen enguany ja s'ha endinsat a Collserola i ha començat a aturar-se a Can Coll per a la pausa per a esmorzar. D'aquesta manera enfilen cap el recorregut de tornada.
02/04/2017
(10:07h) Els marxaires entren a Collserola
Els participants de la 59a Marxa Infantil ja han deixat la part urbana del recorregut i caminen per Collserola. Els marxaires han de passar per espais com Torre Cendrera, el Turó de Can Castelló, Can Coll, el Turó de la Torrefera i el Pi d'en Xandri.
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat