Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Biblioteca de muntanya

Imatge de complement

Servei d'assessorament en sortides i de préstec de tot tipus de documents especialitzats.

Els nostres voluntaris us assessoraran en totes aquelles consultes, dubtes o curiositats que tingueu sobre la muntanya a l'hora de preparar les vostres sortides, excursions, travesses o fins i tot viatges. Així mateix, us proporcionaran la documentació del nostre fons especialitzat necessària per la preparació de l'activitat.

Préstec

Així mateix, totes aquelles persones que ho desitgin podran emportar-se la documentació que necessitin per a poder-la consultar més tranquil·lament a casa o fins i tot utilitzar-la durant la sortida.

Imatge de complement

El fons documental que oferim és totalment especialitzat en temes de muntanya (alpinisme, escalada, excursionisme, exploració alpina), en els vessants esportius, històrics o culturals.

Fons:
Monografies i guies dels Països Catalans, que conté abundant informació de camins muntanyencs, classificats per zones i comarques.

Monografies i guies de la resta d'Espanya, amb informació de muntanyenc i també turística.

Monografies i llibres de l'estranger, amb llibres e tot el món, tant de muntanya com guies més o menys turístiques.

Literatura de muntanya, que conté llibres sobre vivències i memòries de muntanyencs coneguts. També inclou novel·les de temes muntanyencs.

La secció de fauna i flora ens ofereix informació naturalista d'arreu del món, però amb informació sobretot dels Països Catalans.

Els manuals ens donen informació de les tècniques de muntanya, en tota la seva varietat.

També hi ha un apartat d'espeleologia.

Finalment un recull de llibres de temes santcugatences o d'autors de Sant Cugat.

L'apartat de mapes ens ofereix un extens recull de mapes excursionistes , posats al dia, tant de Catalunya com d'Espanya i de la resta del món, que tothom pot consultar.

També posseïm una bona col·lecció de les principals revistes de muntanya que s'editen a Espanya, i de les activitats de gairebé tots els club muntanyencs de Catalunya.

Imatge de complement

Trcuca'ns i te n'informarem

* L'Assessorament és un servei gratuït i obert a tothom. No obstant, per poder accedir al servei de préstec caldrà ser soci del Club Muntanyenc Sant Cugat.


Per a més informació:

Club Muntanyenc Sant Cugat
Sant Bartomeu, 11
08172 - Sant Cugat del Vallès
Tel. 93 674 53 96
www.cmsc.cat
cmsc@cmsc.cat

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat