Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Secció de Muntanya

Gaudeix de la muntanya amb nosaltres!
Excursionisme, alpinisme, passejades i altres activitats de muntanya orientades a totes les edats, gustos i nivells de dificultat.

La Secció de Muntanya ofereix sortides per a tots els gustos. Les activitats es divideixen en diferents grups de característiques diferenciades (explicats més avall). Els i les vocals (responsables) de cada grup organitzen un seguit de sortides puntuals, amb més o menys periodicitat, on les usuàries es poden apuntar (a través de l'Oficina d'Inscripció en Línia). Trobareu la informació a l’apartat agenda del portal del web del CMSC.

Per participar a les activitats del CMSC cal estar federat. Tots els grups són oberts, tot i que cal informar-se bé sobre els grups abans d’inscriure’s.

Les sortides del CMSC són per a socis/es. Aquelles persones no sòcies hi podran participar un màxim de dues sortides abans de fer-se socis/es. Excepte les Passejades per Collserola.

 

Grups de muntanya

Les sortides de menys dificultat les organitzen el grup Passejades per Collserola –que surten cada diumenge a fer recorreguts per Collserola– i el grup A poc a poc –adreçat a persones grans i coordinat des de la Llar d’Avis de la Parròquia–.

Els grups especialitzats en excursionisme són el Pas a pas i el Grup Marmota. El grup de dificultat mitjana és el Grup Muntanya i els grups amb més dificultat són el Grup Capdemunt --centrat exclusivament en alpinisme-- i el Grup Roca i Neu --d'escalada i alpinisme--. 

Els grups especialitzats en grans recorreguts són el Grup Senders i els grups Camins del Jussà i Camins Històrics (actualment ressegueix el Camí Piemont i el Camí del Cid). Aquests grups realitzen sortides llargues (sovint aprofitant ponts i vacances) per cobrir per trams recorreguts de més distància, alguns de gran interès cultural i històric.

En temporada hivernal, també s’obren el Grup Pelldefoca i el Grup Obrint Traça, especialitzats en sortides d’hivern, raquetes i esquí de muntanya.

Dins de la Secció de Muntanya també hi ha l’Escola de Muntanya, encarregada de tota la formació de muntanya del CMSC. També s'encarrega de la gestió del Rocòdrom Josep Barberà del CMSC, de les competicions que s'hi celebren i dels diferents equips de competició que representen al CMSC. Adreça't a l'escola de muntanya pel servei de lloguer de material de muntanya: piolets, grampons, raquetes, dispositius ARVA, pales, sondes...

Finalment, dins del paraigües de la secció, però amb una naturalesa diferenciada, el CMSC oferim activitats de Marxa Nòrdica i de Trail Running (per a infants, joves i adults).

Apunta't a les activitats des de l'Oficina d'Inscripció en Línia.

+info: cmsc@cmsc.cat | 93 674 53 96

Annex: Reglament de règim intern  (pdf 38.66KB)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat