Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Excursionisme, alpinisme i esquí de muntanya

Gaudeix de la muntanya amb nosaltres!
Muntanya per a tots els gustos

Des del CMSC us proposem tot d’activitats de muntanya orientades a tots els nivells, dificultats, edats i gustos; des de passejades a per a la tercera edat a grimpades, passant per sortides familiars, culturals, escalades... arreu de Catalunya o l’exterior.

La Secció de Muntanya ofereix sortides per a tots els gustos. De menor a major dificultat hi trobem les sortides del Poc a Poc (que es fan conjuntament amb la llar d’avis de la Parròquia) les Passejades per Collserola que surten cada diumenge. Altres sortides que organitza el Club són les excursions del Pas a Pas o el Marmota. Grups amb més dificultat hi trobem el Grup Muntanya i el Camp a través (grup jove). Finalment el grup amb més dificultat és el CapDeMunt. En temporada hivernal també hi trobem el grup d’Esquí de Muntanya “Pelldefoca"

Altres sortides que organitza la Secció de Muntanya són sortides Culturals, o en les sortides en que es recorren grans recorreguts.

Altres activitats que organitza el CMSC són els entrenaments de TRAIL Running i de Marxa Nòrdica.

Per participar a les activitats del CMSC cal estar federat. Tots els grups són oberts, tot i que cal informar-se bé sobre els grups abans d’inscriure’s. Les sortides del CMSC són per a socis aquelles persones no sòcies hi podran participar a un màxim de dues sortides abans de fer-se sòci/a.

En aquesta pàgina podeu trobar una descripció detallada de cada grup, així com un enllaç a l’agenda de les properes sortides d’aquests grups. Aixímateix adjuntem un pdf amb una descripció dels grups i característiques conjunta.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat