Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

El concurs de dibuixos

Imatge de complement
Concurs de dibuixos per la samarreta i cartell de la Marxa Infantil

Volem fer una crida als nostres socis i amics més joves perquè participin al habitual concurs de dibuixos. Les bases del concurs son les mateixes de les anteriors edicions:

# Obert a tots els nois i noies en edat compreses entre els 6 i els 15 anys

# Tema lligat a la Marxa: considerant el seu contingut excursionista i de contacte amb la natura.

# Cada participant podrà presentar només un dibuix. En els dibuix només es podran utilitzar 3 colors, tant primari com secundaris.

# El format ha de ser DIN A4, preferentment vertical. Tots els dibuixos han d’anar signat per darrera amb el nom i cognom, edat, classe i nom de l’escola.

# Els dibuixos s’han de lliurar a la recepció del CMSC, de 5 a 9 del vespre (de dilluns a divendres). Es tancarà l’admissió el divendres 31 de gener.

# El jurat donarà a conèixer els dos dibuixos guanyadors, un per la samarreta i l’altre pel cartell anunciador, abans del dia  15 de febrer.

# Als guanyadors se’ls avisarà a través de l’escola i els seus noms també seran publicats al mitjans de comunicació del Club i de Sant Cugat.

# Els guanyadors tindran un premi especial que els serà lliurat el mateix dia del repartiment de premis, el dissabte 10 de maig, i a més tindran la inscripció a la Marxa gratuïta

# A part dels guanyadors, tots els 20 dibuixos finalistes quedaran exposat a la pagina web de la Marxa (www.marxainfantil.cat).

# Els dibuixos no premiats es tornaran a través de les escoles durant el mes de febrer.

Bona feina!

Comitè Coordinador Marxa Infantil Club Muntanyenc Sant Cugat

0 resultats trobats
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat