Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Conferències i xerrades

Imatge de complement
Cicle Les Nostres Aportacions
Secció de Cultura del CMSC

Les nostres aportacions

La Secció de Cultura posa en marxa un projecte amb el títol Les nostres aportacions, amb l'objectiu que socis del Club transmetin coneixements professionals o especials a altres consocis en un marc escaient. Es farà a través de xerrades. No seran conferències magistrals sinó aportacions explicades de forma entenedora i amical, encara que el bon nivell dels continguts estarà garantit. Aquest projecte vol aprofitar doncs el potencial cultural de socis del Club, anant més enllà de la coneixença a través de les activitats o personals. Els temes seran variats, tant com els interessos dels qui hi col·laborin. Creiem que aquesta varietat temàtica farà més atractiu assistir-hi sistemàticament. Hi hauran col·loquis oberts als assistents. L'entrada serà gratuïta i els ponents no cobraran.

Es faran els segon dilluns de cada mes, a dos quarts de vuit (19.30h).

Un Consell de direcció, adscrit a la secció de Cultura, s'encarrega de seleccionar temes i ponents. El formen Alfredo Arechavala, Jesús Gonzàlez i Josep Maria Aymà.

Imatge de complement
Cicle sobre la situació política a Catalunya.

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza per a l’octubre del 2013 un cicle de conferències i taules rodones entorn del moment polític a Catalunya perquè els ciutadans tinguin més elements de judici sobre la situació actual i els diferents aspectes socials i polítics que es viuen. L’entitat vol aportar informació als ciutadans sense prendre part activa en cap direcció partidista. Poder aclarir idees és fonamental a l’hora de prendre decisions i posicionaments polítics i socials.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat