Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Activitat educació en el lleure 6-16 anys

Imatge de complement
Escola d'Excursionisme

L'escola d'excursionisme té l'objectiu d'educar als infants i joves pel respecte a la natura i als valors que aporta. A més té com a objectius específics, el trenall personal, comunitari i de la natura.

L'escola d'excursionisme està formada per quatre grups: petits, mitjans, grans 1 i grans 2, que realitzen, segons els grups, sortides de dia o cap de setmana.

Els responsables dels infants i joves són l'equip de monitors i monitores de lleure del CMSC, especialitzats en el món de l'excursionisme, tots provinents del grup de petits; creixen a la secció fins a ser-ne els educadors.

Imatge de complement
Esplai Sarau

L'Esplai Sarau té com a objectiu el creixement de l'infant en el lleure i la transmissió dels seus valors socials.

Actualment està format per cent nens i nenes d'entre 6 i 16 anys i vint monitors i monitores d'entre 18 i 25 anys, que majoritàriament procedeixen d'aquest mateix esplai.

L'activitat de l'esplai es centra durant els caps de setmana, cada dissabte del curs d'octubre a juliol de cinc a vuit de la tarda, una sortida de cap de setmana al trimestre i una sortida de cap de setmana per Nadal, cinc dies de les vacances de setmana santa i deu dies de colònies a l'estiu.

L'esplai es divideix en tres grups, en funció de les edats, grup de petits, grup de mitjans i grup de grans.

0 resultats trobats
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat