Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Cultura +16

Imatge de complement
Cultura
Gaudeix d'una oferta cultural transversal en tots els àmbits

Al Club Muntanyenc podràs satisfer les teves inquietuts culturals, ja que oferim activitats per a tots els gustos i en tots els àmbits: artístic, difusió del coneixement, literatura, música, cinema, etc...

La programació cultural del Club té trimestralment un fil conductor entorn el qual es vehiculen pràcticament totes les activitats.

Aquestes són obertes a tothom que estigui hi estigui interessat com una manera de conèixer el Club MUntanyenc i totes les seves activitats, fent-se finalment soci/a de l'Entitat.

Imatge de complement
Difusió del coneixement
Xerrades, debats, ponències...

Si el que t'agrada és conèixer noves temàtiques, debatre sobre temes d'actualitat o simplement estar al dia del nostre entorn més proper, coneix les xerrades i conferències que t'oferim trimestralment al cicle temàtic o a les xerrades que imparteixen els nostres consocis per difondre els temes del seu àmbit professional, el cicle les nostres aportacions.

Enllaç:  Fes-te soci/a 
Imatge de complement
L'excursionisme que fa cultura
Si el que t'agrada és caminar en rutes literàries o arquitectòniques...

Hi ha diversos grups de caminaires que tenen com a finalitat descobrir indrets relacionats amb algun escriptor i les seves novel·les, visitar joies arquitectòniques catalanes, etc..

Sortides de dia amb contingut cultural: aula de muntanya i verdaverd.

Rutes per etapes de contingut cultural i històric: Camí de l'ebre, Camí de Sant Jaume/Arles.

Imatge de complement
Exposicions
Aquarel·les, olis, fotografies...

La paret de l'Art del CMSC està a situada al bar Munt, al vestíbul de l'entitat. En ella podràs gaudir mensualment d'exposicions d'artistes de totes els nivells i àmbits de les arts plàstiques que han volgut exposar la seva obra al públic. Així mateix, podràs trobar-hi exposicions itinerants vinculades al fil conductor del trimestre.

Enllaç:  Fes-te soci/a 
Imatge de complement
Literatura i còmics
Si el que t'agrada és llegir...

Si ets un apassionat de la lectura de literatura contemporània , al CMSC hi tens dos grups d'aficionats que es reuneixen mensualment per comentar la lectura programada i gaudir d'una bona estona plegats.

Enllaç:  Fes-te soci/a 
Imatge de complement
Música i cant coral
Si el que t'agrada és cantar...

Si ets un apassionat del cant coral, al CMSC podràs fer-ho de la mà de les nostres dues corals, la Coral Sant Cugat i la Camerata Coral. La primera d'elles no exigeix un nivell molt alt i basa el seu repertori en cançons populars i tradionals. En canvi, la Camerata Coral, participa en concerts i operes, per la qual cosa s'ha de disposar d'uns mínims coneixements de solfeig i cant (clàssic i contemporani).

Enllaç:  Fes-te soci/a 
Imatge de complement
Tertúlia en anglès
T'agrada viatjar i vols mantenir el teu anglès?

El grup de tertúlia en anglès es reuneix setmanalment per tal de xerrar sobre diverses temàtiques en aquesta llengua i d'aquesta manera mantenir o inclús millorar la fluïdesa.

Enllaç:  Fes-te soci/a 
Imatge de complement
Fotografia
Comparteix experiències, sortides, reculls, viatges, presentacions i conèixement.

 El grup de fotografia està pensat per a tots aquells socis/es amants de la fotografia que vulguin compartir experiències, sortides, reculls, viatges, presentacions i conèixement.

Les trobades seran normalment els dijous a les 19:30 i en elles es definiran les activitats per programar, ja siguin cursos, sortides i/o exposicions.

Si ets soci/a, o encara no i t'agradaria provar-ho, consulta les activitats del grup a l'agenda.

No ho dubtis! T'hi esperem!!!

 

0 resultats trobats
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat