Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Fira de material de 2ª mà

Imatge de complement
Fira de material d'esquí i de muntanya

La secció d'esquí i surf de neu inicia la seva temporada amb la tradicional fira de material de segona mà: productes de qualitat i bon preu a l'abast de tothom.

Imatge de complementAmpliar imatge
Fira de material d'esquí i de muntanya

La fira de material d'esquí i surf de neu és el tret de sortida de la secció. L'objectiu d'aquesta fira és oferir al públic productes de qualitat a bon preu. A la fira hi podem trobar tota mena de material d'esquí, surf de neu i muntanya : botes d'esquí, taules surf de neu, pals, roba, etc.
En aquesta hi participen botigues d'esports que ofereixen productes d'estoc de marques destacades en el món de l'esquí i del surf de neu, a preus ben econòmics. A més a més, també hi podem trobar material de particulars que ja no l'utilitzen i al qual hi volen treure un rendiment. Tot el material portat per particulars és revisat pels organitzadors per tal d'oferir la màxima qualitat dels productes ofertats.

Més informació sobre aquests serveis a la web del Club (www.cmsc.cat) o a cmsc@cmsc.cat
 

Fira d'Esquí 2016

Vine a trobar material de neu d'ocasió a la nova edició de la Fira d'Esquí i Snow del CMSC

Aquest any tornem a casa i farem la fira al Club Muntanyenc Sant Cugat on trobareu l'oferta de particulars, de les botigues de sempre i de noves incorporacions!!!

Recordeu que en aquesta fira podeu portar el vostre material que us vagi petit, que ja no us agrada... i el podeu vendre! L'horari de recollida de material serà del dilluns 14 a dimecres 16 de 17:30h a 20:30h (no s'acceptaran articles antiquats!)

Obertura de la Fira divendres 18 a les 17.30 fins les 21h

Dissabte 19 i diumenge 20 oberta de 10.00h a 14.00h i de 17.30h a 21.00h

La devolució de material (del material que no s'hagi venut) es farà de dimarts 22 a dijous 24 de 17.30h a 20.00h (no es retornarà cap article passades les dates i sense el comprovant) 

A més a més, podreu gaudir de projecció de films d’esquí i snowboard i barra amb refrescos!


Recordeu que NOMÉS es podrà pagar els articles en EFECTIU!!!

Us hi esperem!!!

Veure esdeveniment del facebook

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat