Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Activitat esportiva adults

Imatge de complement
Mitja i alta muntanya estival i hivernal
Excursionisme i alpinisme per a persones amb experiència i nivell físic mig-alt

Si t'agrada la muntanya amb una mica més de dificultat tècnica en sortides de dia o cap de setmana en interaris de més de 5-6 hores i desnivells de + de 1.500m. aquests són els teus grups:

El grup Capdemunt, format per muntanyencs entre 30 i 45 anys amb coneixements tècnics per progressar encordat i amb mitjans artificials (piolet, grampons) en condicions estivals o hivernals.

El Grup de Muntanya, amb més de 30 anys d'història, que té com a objectiu fer cims dels Pirineus amb una dificultat basada en les hores i desnivell però  no pas en la tècnica. La mitjana d'edat està entre els 45 i 60 anys.

El grup d'esquí de muntanya surt durant la temporada d'hivern a pujar els cims més bells del Pirineu.

Imatge de complement
Atletisme
Grup de fons

Si t'agrada córrer i/o vols preparar una cursa de resistència, fes-ho el grup de fons de la mà dels millors entrenadors nacionals i amb rutines personals individualitzades.

A la Mitja Marató de Sant Cugat, organitzada conjuntament amb el Club Tennis Natació Sant Cugat, podràs realitzar el fruit dels teus entrenaments.

 

Imatge de complement
Caminades de resistència
Si el que t'agrada són les llargues caminades...

Al Club Muntanyenc organitzem vàries caminades i marxes de resistència com la Marxa de Cap de Rec a la Cerdanya, la Caminada Popular Sant Cugat a Montserrat, la Ruta dels Tres Monestirs (Sant Cugat, la Mola, Montserrat) i la Marxa Corredor Verd del Vallès.

Imatge de complement
Escalada i formació tècnica en muntanya
Vine a escalar al nostre rocòdrom o format amb l'escola de muntanya

Si el que t'agrada és l'escalada o l'alpinisme, al Club Muntanyenc podràs escalar al nostre rocòdrom i bloc interior, rebre entrenaments personals d'escalada o formar-te en els cursos tècnics que duem a terme a l'escola de muntanya.

Tot el que aprenguis ho podràs posar en pràctica a la prova de la Copa Catalana i/o Campionat de Catalunya d'escalada de Dificultat que any rera any organitzem al nostre rocòdrom.

Enllaç:  Inscriu-te 
0 resultats trobats
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat