Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Presentació

Imatge de complement
SECCIÓ D'ESQUÍ I SURF DE NEU DEL CMSC
LA SECCIÓ D'ESQUÍ I SURF DE NEU DEL CMSC INICIA LA NOVA TEMPORADA.

TEMPS DE NEU, ESQUÍ I SURF DE NEU AL CLUB MUNTANYENC

La secció d'esquí i surf de neu del Club Muntanyenc Sant Cugat ja és tot un referent a la ciutat. Més de 25 anys d' experiència avalen la bona reputació de la secció que amb la seva escola d'esquí i surf de neu ha ensenyat a esquiar i a estimar la neu a molts santcugatencs.
Tot i la llarga història de la secció, aquesta s'ha anat renovant i ha anat innovant en les activitats proposades, introduint així la modalitat del surf de neu a l'escola d'esquí ampliant així a l'escola d'esquí i surf de neu.

La fira de material de segona mà
La fira de material d'esquí i surf de neu és el tret de sortida de la secció. L'objectiu d'aquesta fira és oferir al públic productes de qualitat a bon preu. A la fira hi podem trobar tota mena de material d'esquí, surf de neu i muntanya : botes d'esquí, taules surf de neu, pals, roba, etc. En aquesta hi participen botigues d'esports que ofereixen productes d'estoc de marques destacades en el món de l'esquí i el surf de neu, a preus ben econòmics. A més a més, també hi podem trobar material de particulars que ja no l'utilitzen i al qual hi volen treure un rendiment. Tot el material portat per particulars és revisat pels organitzadors per tal d'oferir la màxima qualitat dels productes ofertats. Consulta tota la inforamació fent clic a  +info

Sortida Pont de la Puríssima
Si hi ha una activitat organitzada per la secció d'esquí i surf de neu que destaca per sobre de les altres aquesta és la sortida pel Pont de la Puríssima. Una sortida ben esperada pels amants de la neu i que permet estrenar les primeres neus de la temporada. La secció d'esquí i de surf de neu ofereix als participants el transport, l'allotjament en apartaments a peu de pista i els forfaits. +info

Altres serveis
Si el que vols és fer una escapada, la secció d'esquí i surf de neu t'ofereix la possibilitat d'esquiar un dia a una estació del Pirineu Francès apartada de la gran massa.

Més informació sobre aquests serveis a la web del Club ( www.cmsc.cat) o a cmsc@cmsc.cat.

Troba la Secció d'Esquí i Snowboard a la seva pàgina de Facebook

0 resultats trobats
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat