Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Secció de Cultura

El CMSC com a promotor social i cultural!
Fes-te teu el club, visita les exposicions artístiques, participa en els esdeveniments culturals, vine als divendres de pel·lícula, aprèn anglès o uneix-te al grup de lectura o de fotografia.

La Secció de Cultura ofereix un ampli ventall d’activitats per a adults, orientades a explorar aficions de caràcter cultural, però fer-ho de forma comunitària, en companyia d’altres socis i sòcies que comparteixin aquell mateix interès.

En la seva majoria s’organitzen a les tardes d’entre setmana i amb una periodicitat d’un dia per setmana. Solen ser gratuïtes però restringides a socis/es, i normalment es realitzen a la Seu Social del CMSC. Aquestes activitats sorgeixen de l’interès i la iniciativa dels mateixos socis i sòcies, que s’organitzen per dur-les a terme de forma voluntària.

Periòdicament, oferim esdeveniments puntuals, com l'Espai Expositiu d'obres plàstiques de la planta baixa de la nostra Seu Social, presentacions de llibres o conferències, jornades, monogràfics, ponències i xerrades sobre diferents temàtiques i a càrrec de diferents experts i personalitats.

Les activitats en grup són de participació gratuïta, però cal ser soci/a i es requereix un mínim de compromís d’assistència. D’haver-hi places, pots entrar a un grup a qualsevol moment del curs. Hi ha un Grup de lectura, un Grup de fotografia, un Grup de tertúlia sobre art i un Grup de tertúlia en anglès.

Oferim també, trimestralment, un Curs d’Història de Catalunya. Aquesta activitat, de naturalesa acadèmica i magistral, té un cost addicional i són impartides per una persona experta en el tema. Es divideixen en segments temporals de llarga durada on s’analitzen aspectes polítics, socials i antropològics.

La Coral Sant Cugat també forma part d’aquesta secció.

Tot i ser una activitat esportiva, també s'ha iniciat recentment, sota el paraigües de la Secció de Cultura, un grup de microgimnàstica.

Inscriu-te des de la recepció de la nostra Seu Social o contacta amb nosaltres per a més informació.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat