Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Secció de Muntanya

Imatge de complement
Camp a través
Actualment aquest grup es troba inactiu

Nom del grup: Camp-a-través

Última actualització: 2016

Breu deu descripció del grup: El Camp-a-través és el grup jove del CMSC. Aquest grup, integrat per gent d’entre els 20 i els 40 anys i sorgeix de la creixent demanda de joves de fer activitats, i muntanya en concret, amb el CMSC. Des de l'inici s’han fet activitats variades, no només pròpies del senderisme, com poden ser raquetes entre d’altres, i està obert a que s’hi realitzin noves activitats.

Aquest grup es va crear al novembre de 2014, amb una trobada inicial multitudinària que es va fer a la seu del CMSC amb casi mig centenar d’assistents on es van exposar les voluntats que tenien aquelles persones que volien participar de les activitats del CMSC. Inicialment aquest grup s’anomenava Grup Jove, però després de diverses sortides i anècdotes viscudes, varem adoptar el nom de “camp-a-través”. Vine a alguna sortida i assabenta’t de quin és el motiu d’aquest nom!

Funcionament del grup: A diferència dels altres grups, aquest grup està organitzat per un grup promotor de membres qui decideixen l’organització i funcionament de les properes activitats del grup, i obren les sortides per a que tothom s’hi inscrigui. Les sortides sempre estan dirigides per un vocal, normalment membre d’aquest grup promotor, qui prèviament ha estudiat la zona per aconsellar al grup del recorregut de la sortida.

Tipus de sortida: Les sortides d’aquest grup són de dos perfils diferents, per satisfer les diferents demandes dels joves qui s’acosten al CMSC, tant d’aquells qui s’inicien en el món de l’excursionisme, com els que busquen experiències de major nivell i dificultat, per això, els rangs d’activitats són tant amplis, per satisfer les necessitats de tots els interessats.

Qui conforma el grup: Actualment el grup compta amb una participació d’unes 15-20 persones per sortida amb una periodicitat mensual, en que es recorren espais coneguts i de no tant coneguts d’arreu del Principat. Majoritàriament, les sortides són d’un sol dia, però també se’n poden proposar de cap de setmana.

Si ets jove i tens ganes de fer noves activitats de muntanya, aquest grup és el teu punt inicial de contacte amb el CMSC, a partir d’aquí segur que trobaràs la gent amb qui fer aquestes activitats.

FITXA TÈCNICA:

 • Periodicitat de les sortides: 3r diumenge de cada mes
 • Rang aproximat de distància: Entre 12 i 25 km
 • Desnivell positiu mitjà aproximat: Entre 500 i 1500 m
 • Dificultat: BAIXA i MITJANA
 • Hores aproximades de caminada per dia: Entre 5 h i 8 h
 • Preu aproximat d’una sortida: Gratuïta
 • Hora i lloc de trobada més usual: A les 7 o 8 del matí del dissabte a la parada d'autobús de darrere el CAP del c/ de la Mina amb el c/ Salvador Espriu a Sant Cugat.
 • Tipus de transport més utilitzat: Vehicles particulars.
 • Material recomanable a dur a una sortida: Típic per caminar
 • Tipus d’assegurança necessària: Assegurança tipus A de la FEEC o equivalent
 • Vocals responsables: Actualment ningú.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat