Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Secció de Muntanya

Imatge de complement
Roca i Neu

Nom del grup: Roca i Neu

Última actualització: 21 de desembre de 2018

Breu deu descripció del grup: Som un grup d'escalada que neix de l'interès comú d'una colla d'usuaris i usuàries del rocòdrom del CMSC. Després de moltes sortides, hem decidit formalitzar el grup i obrir-lo a tots els socis i sòcies interessades. El grup el formem gent majoritàriament en la franja dels 25 als 40 anys, però tothom és benvingut. Les activitats que proposem (principalment d'escalada i d'alpinisme) seran aptes per tots els nivells, però per apuntar-se demanem experiència i formació suficients. Per exemple, haver realitzat el curs d'escalada en roca nivell 1 que ofereix el club.

Funcionament del grup: Constituït el grup el novembre de 2018, encara no tenim gaire recorregut previ. La nostra intenció, de moment, de realitzar 4 sortides de cap de setmana l’any. Acostumem a quedar aviat dissabte i tornar el vespre de diumenge. Normalment dormim en refugis o allotjaments econòmics, també hi ha companys que porten vehicles on es pot dormir. Acostumem a fer sortides per territori català. En principi cada sortida tindrà un Vocal, que serà la persona que organitzarà la sortida i la persona de contacte per a la resta de persones. S’intentarà que les inscripcions es facin a través del CMSC.

Tipus de sortida: La nostra intenció és fer sortides a la muntanya (sense comprometre’ns a un tipus d’activitat concreta), ja sigui per a fer escalada esportiva, de bloc o via llarga, sortides per a fer cims, crestes, rutes circulars, etc. durant tot l’any. Hi haurà sortides de més i de menys nivell i seran d’1 o 2 dies en funció del projecte de la sortida.

Qui conforma el grup: El Grup Roca i Neu està format actualment per 20 persones. Som totes sòcies del CMSC i gairebé totes estem abonades al rocòdrom del CMSC. Les edats estan compreses majoritàriament entre els 25 i 40 anys. Som persones amb experiència en la muntanya i amb força experiència en l’àmbit de l’escalada. La majoria som polivalents i alguns tenim experiència també en muntanya hivernal, en curses de muntanya, crestes, canals, esquí de muntanya, etc. Estem en bona condició física.

FITXA TÈCNICA:

 • Periodicitat de les sortides: Unes 4 o 5 sortides l’any, mínim una per trimestre.
 • Rang aproximat de distància: De 15 a 25 km en les sortides de caminar. A les sortides d’escalada, la distància serà menor.
 • Desnivell positiu mitjà aproximat: Al voltant dels 1000 m.
 • Dificultat: MITJANA-ALTA i ALTA.
 • Hores aproximades de caminada per dia: Entre 5 i 9 hores.
 • Preu aproximat d’una sortida: Entre 15 i 50 €, depenent del refugi, àpats, benzina, etc.
 • Hora i lloc de trobada més usual: Primera hora del dissabte a Sant Cugat.
 • Tipus de transport més utilitzat: Vehicles personals.
 • Material recomanable a dur a una sortida: Dependrà de la sortida. Normalment: Calçat i roba adequada, casc, arnès, corda i el material necessari específic per a la sortida.
 • Tipus d’assegurança necessària: Mínim C de la FEEC o equivalent.
 • Vocals responsables: Quino Hernández (1r trimestre), Moira Pereyra i Manu Palomino (2n trimestre), Marta Iglesias (3r trimestre) i Enric Roca (4t trimestre).

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat