Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Secció de Cultura

Imatge de complement
Grup de fotografia ClicFoto

El Grup ClicFoto ofereix un espai de trobada, intercanvi i pràctica tècnica per a aficionats, aficionades i amants de la fotografia. Es reuneixen quinzenalment per estudiar les fotografies realitzades durant l’espai entre sessió i sessió i, entre totes les assistents, s’escullen dues fotografies de cada membre del grup que seran les que es publiquin a l’exposició final. Cada mes es treballa un tema diferent, que és proposat a inicis de curs.

Les sessions de ClicFoto són el 1r i 3r dijous de cada mes, a les 19.30 h, a la Seu Social del CMSC (pot canviar depenent de la conveniència de les persones participants).

Durant les sessions compartireu experiències, reculls i viatges amb les companyes i companys. Us permetrà comentar les vostres fotografies i intercanviar consells tècnics, alhora que us incentivarà a practicar setmanalment amb la càmera. Entre els temes d’estudi proposats també s’hi inclou l’aprofundiment teòric i pràctic d’aspectes tècnics i compositius de la fotografia.

Com a assessor tècnic comptem amb en Carles Cabanas, fotògraf santcugatenc de llarga experiència i coneixement.

Inscriu-te des de la recepció de la nostra Seu Social. Si encara no t’hem convençut, participa en una sessió de prova gratuïtament o visita la nostra pàgina web per saber-ne més.

Enllaç:  Agenda 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat