Inici » Agenda » 63a Marxa Infantil – 9 octubre 2022

63a Marxa Infantil – 9 octubre 2022

La Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat del Vallès és una passejada per a nens i nenes de 7 a 12 anys que, en parelles, han de recórrer un circuit marcat intentant portar un ritme el més regular possible. La regularitat de cada parella es determina amb els horaris de pas pels diferents controls que estableix l’organització, i que a l’actual edició són 6, tal com apareixen al nostre web.

És una de les activitats més tradicionals de la nostra vila, i no només pels infants sinó per a tots els pares i col·laboradors que també formen part de La Marxa i la fan possible. Les parelles participants tenen l’oportunitat de gaudir d’un matí per la Serra de Collserola i obtenir, només pel fet d’inscriure’s, una samarreta i un regal. A part d’aquests regals per a tots els nens i nenes es fa un repartiment de premis en funció de la classificació de cada parella, classificació que s’elabora a partir dels temps enregistrats i de la regularitat del pas, tal com s’especifica en el reglament de la prova.

Pots participar a la Marxa si tens entre 7 i 12 anys (estudiants de segon a sisè de primària).
El recorregut serà d’uns 10 km, per la zona de la Torre Cendrera, Pi d’en Xandri i Torre Negra.
El cost de la inscripció es de 14 € (els socis del CMSC tenen 2 € de bonificació). Com és habitual en els darrers anys cada inscripció inclou l’aportació d’1 € solidari i l’assegurança col·lectiva d’accidents i responsabilitat civil.
Les inscripcions es faran per PARELLES, i el pagament, amb targeta bancària, fins el 25 de setembre (o fins al límit de 1200 parelles) al nostre web: www.marxainfantil.cat
La recollida del material es farà per parelles des del 30 de setembre fins al 5 d’octubre, en l’horari previst de 16:30h a 19:30h.
Del 28 al 30 de setembre reservem la recollida del material als grups. Per grups superiors a les 15 parelles demanem que facin arribar a la secretaria del Club (cmsc@cmsc.cat) el llistat dels participants amb tota la informació inclòs el codi d’inscripció.
El material (pitral que inclou el xip, samarreta amb el dibuix guanyador del concurs, el full d’instruccions i el nostre regal), es podrà recollir el dia següent de 16.30 a 19.30 h (per 2 o 3 persones encarregades).

L’ordre de sortida dels participants serà el del pitral assignat el dia de la recollida.