Inici » Activitats » Grup de Lectura
Grup de lectura

Grup de Lectura

Grup de Lectura

Quan

11 d'abril de 2023    
18:30 - 19:30

Tipus d'activitat

Si vols compartir la teva passió per la lectura amb altres persones aquest és el teu grup!

El Grup de Lectura del CMSC es reuneix mensualment, el segon dimarts del mes, a les 18:30h , a la Seu Social del CMSC (pot canviar depenent de la conveniència de les persones participants), per parlar sobre el llibre que escaigui.

Dins del Cicle sobre família, relacions, etc. El dia 11 d’abril comentaran el llibre “Musclos per sopar” de Brigit Vanderbeke.

Resum: La família espera que el pare torni d’un viatge de feina. Com que no arriba, els altres es rebel·len contra la seva autoritat. En una família model alemanya, tots esperen la tornada del pare, que és de viatge de negocis. Han preparat molts musclos, el sopar preferit del pare. Però, passen les hores i el pare no torna, i a poc a poc es va organitzant una mena de “revolta” que posarà en qüestió tots els valors de la família tradicional.

Autora: Birgit Vanderbeke (Dahme, Alemanya, 1956), va obtenir el 1990 el premi Ingeborg Bachmann, el més prestigiós en llengua alemanya per la seva primera novel·la Musclus per sopar. Aquesta obra i la posterior, Alberta té un amant, han fet que Vanderbeke sigui considerada per molts com la millor autora almennya actual.