Inici » Activitats » Grup de Lectura
Grup de lectura

Grup de Lectura

Grup de Lectura

Quan

9 de maig de 2023    
18:30 - 19:30

Tipus d'activitat

Si vols compartir la teva passió per la lectura amb altres persones aquest és el teu grup!

El Grup de Lectura del CMSC es reuneix mensualment, el segon dimarts del mes, a les 18:30h , a la Seu Social del CMSC (pot canviar depenent de la conveniència de les persones participants), per parlar sobre el llibre que escaigui.

Dins del Cicle sobre família, relacions, etc. El dia 9 de maig comentaran el llibre “Les coses humanes” de Karine Tuil.

Resum: Els Farels són una parella poderosa. En Jean és un veterà periodista polític, tant temut com prestigiós. La Claire, una assagista compromesa amb la causa feminista. El seu fill Alexandre, educat en les millors escoles de França i a Stanford, està preparat per ocupar el seu propi lloc en l’elit. Però, una nit, el noi brillant que té el món als seus peus es converteix en un depredador, i, l’endemà, una denúncia de violació cau sobre ell. Una tempesta judicial de conseqüències insospitades està a punt d’abatre’s sobre ells.
Les coses humanes és una novel·la poderosa, capaç d’enfrontar-nos amb les nostres pròpies creences i certeses —siguin les que siguin—, i irromp en el debat més important dels nostres dies i segurament del nostre segle: la feminitat, la masculinitat, el feminisme, el masclisme, el pes de les xarxes socials, el linxament públic, el poder, l’abús de poder, la vida, la mort, el consentiment, el sexe, la veritat, la mentida, l’imperi de la llei.

Autora: Karine Tuil és una novel·lista francesa que ha escrit diverses novel·les premiades en francès i anglès. Les seves obres tenen temes que van des del matrimoni i la identitat jueva fins als centres de detenció i la política corporativa.