Inici » Activitats » Grup de Lectura- “El viatge per l’est” de Christine Angot.
Grup de lectura

Grup de Lectura- “El viatge per l’est” de Christine Angot.

Grup de Lectura- "El viatge per l'est" de Christine Angot.

Quan

14 de maig de 2024    
19:00 - 20:00

Tipus d'activitat

Comentarem el llibre “El viatge per l’est” de Christine Angot.

Una crua reconstrucció literària de l’incest que va patir l’autora de mans del pare.

Amb aquesta punyent novel·la autobiogràfica, Christine Angot repren un tema central en la seva vida i la seva literatura: l’incest, els abusos que va patir per part del seu pare, un home d’exit –membre del servei de traducció del Consell d’Europa–, des de la preadolescencia fins a la vida adulta, quan ja estava casada.

Angot ha tractat la qüestió des de diversos punts de vista a L’Inceste, Una setmana de vacances –publicada en aquesta col·lecció– i Un amour impossible. Ara, a El viatge per l’est, posa tot el focus en la filla, la víctima de l’abús. És des de la seva perspectiva que es narra la historia, encara que potser caldria parlar de perspectives, ja que se succeeixen la visió de la nena, la de l’adolescent i la de la dona adulta.

Aquesta es la historia dels fets que marquen una vida, una historia de solitud i silencis. És també, potser, la novel·la amb que Angot aconsegueix tancar per fi la ferida.

Si vols compartir la teva passió per la lectura amb altres persones aquest és el teu grup!

El Grup de Lectura del CMSC es reuneix mensualment, el segon dimarts del mes, a les 18:30h , a la Seu Social del CMSC (pot canviar depenent de la conveniència de les persones participants), per parlar sobre el llibre que escaigui.

BLOG DEL GRUP DE LECTURA

INSCRIPCIONS