Inici » Activitats » Grup de Senders – Camí dels Maquis GR-179. 3a etapa: Sant Cugat del Racó- Castellnou del Bages – Parc de l’Agulla (Manresa)

Grup de Senders – Camí dels Maquis GR-179. 3a etapa: Sant Cugat del Racó- Castellnou del Bages – Parc de l’Agulla (Manresa)

Grup de Senders - Camí dels Maquis GR-179. 3a etapa: Sant Cugat del Racó- Castellnou del Bages - Parc de l'Agulla (Manresa)

Quan

25 de novembre de 2023    
07:35 - 18:00

Tipus d'activitat

Descripció de la sortida:

Sortirem

de Sant Cugat del Racó, en direcció sud on el sender supera el Serrat de la Muga, fins a trobar la Riera de Sant Cugat, que ens portarà fins a Santa Margarida de Viladepost del Puig, entre Súria i Balsareny. Continuarem per un terreny amb Rieres, Boscos i Torrents que ens portarà a Castellnou de Bages, on hi ha el Museu dels Maquis, inaugurat l’any 2000. Aquí al costat del Museu hi està enterrat el famós Maqui, Ramón Vila Capdevila (Caracremada).

Seguirem per pistes amb descens tot passant per unes urbanitzacions i camps de conreus, fins a la Vila de Sampedor que la creuarem de nord a sud, per arribar a la fi d’aquest sender al Parc de l’Agulla de Manresa, on donarem per acabada l’etapa i el GR-179 que vam començar a Berga.

Hora i lloc de sortida: 7:20 hores del matí. A la parada del bus davant del CAP.

Hora prevista de tornada: 18;30 hores.

Desnivell: +445/-710 m.

Distància:  24,00 Km.

Temps de caminada: 6.30 hores aproximadament, incloent parades i dinar.

Dificultat tècnica: Baixa /Mitjana.

Dificultat física:  Baixa/Mitjana

Material necessari: botes o calçat de muntanya, paravents, pals, esmorzar, dinar, molta aigua (útlima font a Mantet), alguna peça de fruita i fruits secs.

Preu soci:  20€ (increment de 2€ partir 20 de novembre)

Preu no soci: 30€  (increment de 2€ partir del 20 de novembre)

Vocal:  Josep M.ª Bordas.   Correu electrònic: josebordas@gmail.com

Viatge en: Autocar.

Assegurança d’accidents obligatòria. Llicència A de la FEEC o assegurança equivalent del CMSC.

INSCRIPCIONS