Inici » Activitats » Grup d’Ornitologia- Feixa dels ocells de Can Coll (Centre d’Educació Ambiental del Parc de Collserola)

Grup d’Ornitologia- Feixa dels ocells de Can Coll (Centre d’Educació Ambiental del Parc de Collserola)

Grup d'Ornitologia- Feixa dels ocells de Can Coll (Centre d'Educació Ambiental del Parc de Collserola)

Quan

10 de març de 2023    
08:15 - 10:45

Tipus d'activitat

Divendres, 10 de març 2023

Hora i lloc de trobada: 8.15 h del matí al costat de la Masia Casa Fuster de Sant Cugat,

enllaç ubicació lloc de trobada

Hora prevista de finalització: 11h

Sortida d’observació i identificació d’ocells a la feixa dels Ocells de Can Coll que obriran només per nosaltres. Des d’un aguait instal·lat en una antiga feixa podrem  contemplar els ocells més comuns dels nostres boscos, camps i jardins, per això hi ha  5  menjadores, una petita bassa artificial i  una zona conreada amb cereals i arbres.

Material aconsellable: Prismàtics, encara que hi ha un servei gratuït de préstec. Càmera de fotos en  cas de disposar-ne. Segons el temps cal anar abrigats doncs estarem seguts una bona estona a l’aguait

Transport: en cotxes particulars , ens repartirem en el lloc de trobada. La inscripció es tancarà dimarts 7 i es crearà un grup de whatsApp per coordinar la sortida.

Can Coll es troba a Ctra. de Cerdanyola a Horta, Km 2, 08290 Cerdanyola del Vallès :

https://goo.gl/maps/EML9Rm3ND6DzD98Q7

Vocal: Núria Ferrer

Places limitades a 20 persones

Seguint la política del CMSC,  els NO socis podran assistir una vegada a les sortides del grup d’Ornitologia per provar i saber si els agrada, i la inscripció s’haurà de fer presencialment a la seu del CMSC. Després del dia de prova, si es vol tornar, caldrà que es facin socis.

INSCRIPCIONS