Inici » Activitats » Grup Muntanya: Serra Tuta (La Garrotxa)
grup muntanya

Grup Muntanya: Serra Tuta (La Garrotxa)

Grup Muntanya: Serra Tuta (La Garrotxa)

Quan

9 de març de 2024    
07:30 - 18:30

Tipus d'activitat

Hora i lloc de sortida: hi haurà 2 punts de sortida i arribada per faciliar l’aparcament als que venen amb cotxe de fora de Sant Cugat.

  1. Davant CAP de Sant Cugat (Carrer la Mina), on sempre, a les 7:30h.
  2. NOU PUNT DE RECOLLIDA i ARRIBADA:  a les 7:35h. al PARK AND RIDE SANT CUGAT DEL VALLÈS, Avda. de les Roquetes, 21, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona coordenades: (41.480536538490526, 2.0940319152784372)

Hora prevista de tornada: cap a les 19h.

Viatge en autocar.

Descripció sortida:

Travessa des del coll del Bac a Cantonigròs per el coll de Saiols, puig de Bastida, pla d’Aiats, coll de Cabrera, Sant Julià de Cabrera, pont de la Rotllada i Cantonigròs.

Travessa del nucli del Collsacabra sortint del coll del Bac i pujant al puig de la Bastida, un pèl aeri i passejant pels cingles del pla d’Aiats, que ofereixen vistes espectaculars. Baixarem al coll de Cabrera i, sense pujar al santuari, anirem cap al llogaret de Sant Julià de Cabrera, idíl·lic. Hi dinarem. Després per camí força planer anirem fins a Cantonigròs, on acabarem. Excursió sense gaires dificultats, tot i que al voltant del puig de Bastida cal caminar amb precaució.

No pararem per esmorzar, que farem de motxilla pel camí, així com el dinar.

Desnivell: 550m

Distància: 14,5 km.

Durada:5h.

Dificultat

Material necessari: imprescindible calçat còmode i amb bona adherència, roba adient per caminar per la muntanya segons meteorologia, aigua i aliments per sortida d’un dia.

Vocal: Pere Robert

Preu soci federat: 20€

Preu soci no federat: 23€

Preu no soci: 30€

Preu no soci no federat: 33€

Assegurança d’accidents obligatòria. Llicència A de la FEEC o assegurança equivalent del CMSC.

Els socis i sòcies tindran preferència en fer la inscripció fins l’última setmana abans de la sortida. Un cop transcorregut aquest termini i, sempre i quan quedin places disponibles a l’autocar, els no socis també es podran inscriure i els socis tindran un increment de 2€. 

IMPORTANT:  Durant l’excursió, els participants han d’anar agrupats i a prop del vocal,  aquest marca el ritme de la marxa seguint la ruta prevista. També han d’estar al corrent de la situació dels altres, per si en algun moment algú pogués necessitar ajuda.

Responsabilitat:  Tots els participants som els únics responsables de nosaltres mateixos. Els vocals coordinadors no són guies de muntanya, tan sols coordinen la sortida, horaris de trobada, reserves d’allotjament i logístiques vàries.