Inici » Activitats » Grup Pas a Pas: Montseny

Grup Pas a Pas: Montseny

Grup Pas a Pas: Montseny

Quan

14 d'octubre de 2023    
07:00 - 20:00

Dissabte, 14 d’octubre 2023

Vocal: Pere Robert, pererobert1@gmail.com

Sortida:   a les 7:30 h a la parada del autobús del CAP de la Mina.

Hora prevista de tornada:  cap a les 18:00 h

Descripció sortida:

Sortirem des de l’accés a coll Cendrós i al camp de Polo de Viladrau (tothom ha d’estar preparat per baixar de l’autocar i començar a caminar, ja que no hi ha espai per l’autocar). Des de coll Cendrós anirem vorejant la riera de Sant Segimon que passarem pel bonic pont de la Sala. Veurem la masia de la Sala, casa del famós bandoler Joan Serrallonga i pujarem fins a l’ermita de l’Erola, on podrem fer un descans. Seguirem pel costat de la riera de l’Erola, amb magnífics castanyers i faigs, fins al pla de Malataup. Baixarem cap a la masia del Pujol de Muntanya i l’Eremany. Arribarem fins a Viladrau per la masia del Noguer, amb arbres monumentals i pel molt ben cuidat Arboretum de Viladrau, on podrem descansar mentre visitem el poble.

És una caminada per poder gaudir dels extraordinaris arbres que trobarem en tot el camí i de l’aigua, que, malgrat la sequera, encara és ben present en tot el recorregut.

Desnivell:  + 500 m/-400m

Distància:  13 Km

Dificultat tècnica:  baixa.

Dificultat  física:  baixa-mitja.

Mapa:  Montseny. Ed. Alpina

IMPORTANT:  Durant l’excursió, els participants han d’anar agrupats i a prop del vocal,  aquest marca el ritme de la marxa seguint la ruta prevista. També han d’estar al corrent de la situació dels altres, per si en algun moment algú pogués necessitar ajuda.

Responsabilitat:  Tots els participants som els únics responsables d’ells mateixos. Els vocals coordinadors no són guies de muntanya, tan sols coordinen la sortida, horaris de trobada, reserves d’allotjament i logístiques vàries.

El preu de la sortida s’incrementarà 2€ a partir del dimarts 10 d’octubre.

Viatge en: autocar compartit amb grup muntanya.

Material necessari:  botes, menjar, aigua i roba adient per muntanya.

Assegurança d’accidents obligatòria. Llicència A de la FEEC o assegurança equivalent del CMSC.