Inici » Activitats » Inauguració de pintures d’Art Cugat

Inauguració de pintures d’Art Cugat

Inauguració de pintures d'Art Cugat

Quan

23 de maig de 2023    
18:30 - 19:30

Art Cugat són un grup d’artistes plàstics santcugatencs, alguns socis del CMSC, que volen compartir els seus treballs i experiències en el camp de la creació.

Per això, volen mostrar la seva obra de manera col·lectiva amb la clara voluntat de fer evidents els diferents estils i conceptes totalment diferents a fi de generar un diàleg entre les pròpies obres i els espectadors.

A continuació esmentarem els diferents artistes i l’estil que utilitzen:

  • Jaume Ibars – Utilitza sorres de diferents platges i deserts per a fer les seves obres sobre una tela blanca. També utilitza objectes alliberats de l’oblit: cartons, cordills, sacs, retalls de diari…
  • Carles Martínez – Està interessat amb l’abstracció geomètrica. Diu que aquesta transmet una sensació d’equilibri i al mateix temps de solidesa visual.
  • Iol Baquès – La seva obra està inundada d’essència mediterrània, d’uns valors atemporals que s’eternitzen en un art que no està limitat pel llenç.
  • Mon Calvó – La seva obra s’ha anat elaborant per donar una expressió plàstica, investigant diferents tècniques pictòriques.
  • Gud (Josep María Montagud) – És un aprenent principiant que li agrada provar i experimentar amb textures, colors i materials.

Aquesta exposició estarà des del 12 de maig a finals de juny a la seu del Club Muntanyen de dilluns a divendres de 16 a 20h. La inauguació serà el pròxim 23 de maig a les 18:30h.

Us esperem !!