Inici » Activitats » Passejades per Collserola- El corredor verd del Parc de l’Alba i el Castell de Sant Marçal

Passejades per Collserola- El corredor verd del Parc de l’Alba i el Castell de Sant Marçal

Passejades per Collserola- El corredor verd del  Parc de l’Alba i el Castell de Sant Marçal

Quan

26 de maig de 2024    
09:00 - 13:30

Tipus d'activitat

Diumenge, 26 de maig de 2024

Itinerari: El Parc de l’Alba ( Barcelona Synchroton Park) és un parc empresarial que ha destinat la meitat de la seva superfície a la creació d’un corredor verd per tal d’afavorir la biodiversitat i la continuïtat del parc de Collserola al sud i el de Sant Llorenç del Munt al nord.

Sortirem a peu cap a la masia de Can Fuster, ens endinsaren al corredor verd seguint l’itinerari del Torrent del Bosc i en el Mirador del Torrent del Bosc ens aturarem per esmorzar. Després passarem per uns camps de conreu i arribarem al Sincrotró Alba (l’accelerador de partícules), per dirigir-nos cap el Castell de Sant Marçal per la zona urbanitzada. Tornarem pel camí que voreja la carretera de Cerdanyola. En tot moment estarem atents a la vegetació i a l’observació de fauna, principalment ocells.

Guies: Núria Ferrer.

Mitjà de transport: a peu

Duració: 3 hores + 25 minuts per l’esmorzar

Dificultat: baixa.

Sortida: A les 09.00 hores a la Plaça de la Vila, s/n davant del monument al CMSC.

El grup de Passejades per Collserola som un grup que cada diumenge sortim d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobrim algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat. Aquestes excursions són de molt baixa dificultat i hi pot participar qualsevol persona qui pugui caminar amb normalitat. Només cal portar vestimenta i calçat adequat per anar per la muntanya, aigua i esmorzar.

Cada diumenge, durant tot l’any (exceptuant festivitats estivals i d’altres dates remarcables) a les 9 h se surt a fer l’excursió, normalment des de la Plaça de la Vila, davant del monument al CMSC (a vegades també a l’estació dels FGC de Sant Cugat). Aquestes sortides estan liderades i planificades per vocals qui guien i exposen les sortides.

L’assegurança d’accidents només cobreix a les 30 persones inscrites a través del Club Muntanyenc.

Consulta el CALENDARI DE LES PASSEJADES fent clic aquí.

INSCRIPCIONS

Galeria Fotogràfica