Inici » Activitats » Passejades per Collserola- La Rierada (zona Molins) i voltants

Passejades per Collserola- La Rierada (zona Molins) i voltants

Passejades per Collserola- La Rierada (zona Molins) i voltants

Quan

12 de maig de 2024    
09:00 - 13:30

Tipus d'activitat

Diumenge, 12 de maig de 2024

Itinerari: La caminada circular proposada transcorre per la zona sud-oest del Parc de la Serra de Collserola, concretament per Molins de Rei. L’itinerari fa una volta magnífica i fàcil passant per diferents punts d’interès com ara: Can Castellví, Can Salat, Can Planes, Aqüeducte, Font del Ferro, Font del Jan, Can Rabella, Font dels Calvets (opcional)*, Parròquia de Sant Bartomeu, Font Calenta, salt d’aigua de Molins, i la Font de l’Espinagar. En total seran uns 8,5 Km aproximadament. *Per arribar a aquesta font s’ha de salvar un fort pendent d’un torrent

Guies: Sergi Solivelles.

Mitjà de transport: amb cotxe

Duració: 3 hores i mitja + 25 minuts per l’esmorzar

Dificultat: mitjana.

Sortida: A les 09.00 hores a la Plaça de la Vila, s/n davant del monument al CMSC.

 

El grup de Passejades per Collserola som un grup que cada diumenge sortim d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobrim algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat. Aquestes excursions són de molt baixa dificultat i hi pot participar qualsevol persona qui pugui caminar amb normalitat. Només cal portar vestimenta i calçat adequat per anar per la muntanya, aigua i esmorzar.

Cada diumenge, durant tot l’any (exceptuant festivitats estivals i d’altres dates remarcables) a les 9 h se surt a fer l’excursió, normalment des de la Plaça de la Vila, davant del monument al CMSC (a vegades també a l’estació dels FGC de Sant Cugat). Aquestes sortides estan liderades i planificades per vocals qui guien i exposen les sortides.

L’assegurança d’accidents només cobreix a les 30 persones inscrites a través del Club Muntanyenc.

Consulta el CALENDARI DE LES PASSEJADES fent clic aquí.

INSCRIPCIONS

Galeria Fotogràfica