Inici » Activitats » Passejades per Collserola- La vall de Sant Vicenç del Bosc

Passejades per Collserola- La vall de Sant Vicenç del Bosc

Passejades per Collserola- La vall de Sant Vicenç del Bosc

Quan

28 d'abril de 2024    
09:00 - 13:30

Tipus d'activitat

Diumenge, 28 d’abril de 2024

Itinerari:

Sortirem a peu cap al pi d’en Xandri i Can Borrell, pujarem cap a la serra del Pedregal i baixarem a la vall del torrent de la font de l’Ermetà, passarem per la font i l’ermita de Sant Vicenç del Bosc, ens endinsarem a la vall de can Gordi, fins a les ruïnes de can Gordi, i pel serrat d’en Bell anirem fins a la masia de can Bell i tornarem a Sant Cugat.

Guies: Antònia Sans i Daniel Sans.

Mitjà de transport: a peu
Duració:
 3 hores i mitja + 25 minuts per l’esmorzar
Dificultat:  mitjana
Sortida: A les 09.00 hores a la Plaça de la Vila, s/n davant del monument al CMSC.

El grup de Passejades per Collserola som un grup que cada diumenge sortim d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobrim algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat. Aquestes excursions són de molt baixa dificultat i hi pot participar qualsevol persona qui pugui caminar amb normalitat. Només cal portar vestimenta i calçat adequat per anar per la muntanya, aigua i esmorzar.

Cada diumenge, durant tot l’any (exceptuant festivitats estivals i d’altres dates remarcables) a les 9 h se surt a fer l’excursió, normalment des de la Plaça de la Vila, davant del monument al CMSC (a vegades també a l’estació dels FGC de Sant Cugat). Aquestes sortides estan liderades i planificades per vocals qui guien i exposen les sortides.

L’assegurança d’accidents només cobreix a les 30 persones inscrites a través del Club Muntanyenc.

Consulta el CALENDARI DE LES PASSEJADES fent clic aquí.

INSCRIPCIONS

Galeria Fotogràfica