Inici » Activitats » Passejades per Collserola- l’anella verda de la Floresta

Passejades per Collserola- l’anella verda de la Floresta

Passejades per Collserola- l'anella verda de la Floresta

Quan

11 de febrer de 2024    
09:00 - 13:30

Tipus d'activitat

Diumenge, 11 de febrer de 2024

Itinerari: Anirem amb tren fins a l’estació de la Floresta i des d’allí a la plaça del Centre, on enllaçarem amb el recorregut circular de l’anella verda que envolta el barri a través dels seus boscos, masies, turons i rieres: can Bosquets, can Borrull, turó del Fumet, can Flo, Porters i Serreta per tornar a l’estació.

Guia: Francesc Duch

Mitjà de transport: en tren
Duració:
3 hores i mitja + 25 minuts per l’esmorzar
Dificultat: mitjana.
Sortida: A les 09.00 hores a la Plaça de la Vila, s/n davant del monument al CMSC.

El grup de Passejades per Collserola som un grup que cada diumenge sortim d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobrim algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat. Aquestes excursions són de molt baixa dificultat i hi pot participar qualsevol persona qui pugui caminar amb normalitat. Només cal portar vestimenta i calçat adequat per anar per la muntanya, aigua i esmorzar.

Cada diumenge, durant tot l’any (exceptuant festivitats estivals i d’altres dates remarcables) a les 9 h se surt a fer l’excursió, normalment des de la Plaça de la Vila, davant del monument al CMSC (a vegades també a l’estació dels FGC de Sant Cugat). Aquestes sortides estan liderades i planificades per vocals qui guien i exposen les sortides.

L’assegurança d’accidents només cobreix a les 30 persones inscrites a través del Club Muntanyenc.

Consulta el CALENDARI DE LES PASSEJADES fent clic aquí.

INSCRIPCIONS

Galeria Fotogràfica