Inici » Activitats » Passejades per Collserola- L’antic recorregut del tramvia blau

Passejades per Collserola- L’antic recorregut del tramvia blau

Passejades per Collserola- L'antic recorregut del tramvia blau

Quan

16 de juny de 2024    
09:00 - 13:30

Tipus d'activitat

Diumenge, 16 de juny de 2024

Itinerari: Al primer terç del segle XX, el tramvia blau arribava fins a Vallvidrera a través del bosc de Collserola del vessant barceloní. Farem el mateix recorregut sortint de Vallvidrera per acabar a l’altre cap, la plaça Kennedy, a Barcelona. Tot per pista i baixada. Retrobarem l’itinerari amb algunes fotografies de l’època

Guies:  Alfredo Arechavala.

Mitjà de transport: en tren

Duració: 3 hores + 25 minuts per l’esmorzar

Dificultat: baixa.

Sortida: A les 09.00 hores a la Plaça de la Vila, s/n davant del monument al CMSC.

El grup de Passejades per Collserola som un grup que cada diumenge sortim d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobrim algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat. Aquestes excursions són de molt baixa dificultat i hi pot participar qualsevol persona qui pugui caminar amb normalitat. Només cal portar vestimenta i calçat adequat per anar per la muntanya, aigua i esmorzar.

Cada diumenge, durant tot l’any (exceptuant festivitats estivals i d’altres dates remarcables) a les 9 h se surt a fer l’excursió, normalment des de la Plaça de la Vila, davant del monument al CMSC (a vegades també a l’estació dels FGC de Sant Cugat). Aquestes sortides estan liderades i planificades per vocals qui guien i exposen les sortides.

L’assegurança d’accidents només cobreix a les 30 persones inscrites a través del Club Muntanyenc.

Consulta el CALENDARI DE LES PASSEJADES fent clic aquí.

INSCRIPCIONS

Galeria Fotogràfica