Inici » Activitats » Passejades per Collserola- Les Fonts de Collserola

Passejades per Collserola- Les Fonts de Collserola

Passejades per Collserola- Les Fonts de Collserola

Quan

7 de gener de 2024    
09:00 - 13:30

Tipus d'activitat

Diumenge, 7 de gener de 2024

Itinerari: Aquest diumenge anirem en tren fins a l’estació de Peu del Funicular. Pujarem amb el funicular fins al poble de Vallvidrera i començarem el camí de les fonts: font de la Budellera, de la Salamandra, font Groga, de Sant Medir o del Manyo i la de can Gener. Des de can Gener seguirem cap a Sant Cugat per la pista de can Borrell i passarem a veure l’ermita de Sant Adjutori.

Guia: Maximí Aguilera

Mitjà de transport: en tren
Duració:
4 hores i mitja + 25 minuts per l’esmorzar
Dificultat: mitjana
Sortida: A les 09.00 hores a la Plaça de la Vila, s/n davant del monument al CMSC.

El grup de Passejades per Collserola som un grup que cada diumenge sortim d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobrim algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat. Aquestes excursions són de molt baixa dificultat i hi pot participar qualsevol persona qui pugui caminar amb normalitat. Només cal portar vestimenta i calçat adequat per anar per la muntanya, aigua i esmorzar.

Cada diumenge, durant tot l’any (exceptuant festivitats estivals i d’altres dates remarcables) a les 9 h se surt a fer l’excursió, normalment des de la Plaça de la Vila, davant del monument al CMSC (a vegades també a l’estació dels FGC de Sant Cugat). Aquestes sortides estan liderades i planificades per vocals qui guien i exposen les sortides.

L’assegurança d’accidents només cobreix a les 30 persones inscrites a través del Club Muntanyenc.

Consulta el CALENDARI DE LES PASSEJADES fent clic aquí.

INSCRIPCIONS

Galeria Fotogràfica