Inici » Activitats » Passejades per Collserola- Les masies de Sant Cugat

Passejades per Collserola- Les masies de Sant Cugat

Passejades per Collserola- Les masies de Sant Cugat

Quan

4 de febrer de 2024    
09:00 - 13:30

Tipus d'activitat

Diumenge, 4 de febrer de 2024

Itinerari: Aquest diumenge farem un recorregut per algunes de les masies on ha bategat la vida quotidiana i agrícola del Sant Cugat d’abans, de la mà de l’historiador santcugatenc que més les coneix: Can Quitèria, Can Villà, Can Mora, Can Trabal, Can Vilallonga, Can Bell, la Torre Blanca. Rememorarem la vida de la vila d’abans i com s’ha anat transformant per adaptar-se a la vida ciutadana de l’actualitat, amb els nous usos que han adquirit algunes de les que han sobreviscut.

Guia: Domènec Miquel

Mitjà de transport: a peu
Duració:
3 hores i mitja + 25 minuts per l’esmorzar
Dificultat: baixa.
Sortida: A les 09.00 hores a la Plaça de la Vila, s/n davant del monument al CMSC.

El grup de Passejades per Collserola som un grup que cada diumenge sortim d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobrim algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat. Aquestes excursions són de molt baixa dificultat i hi pot participar qualsevol persona qui pugui caminar amb normalitat. Només cal portar vestimenta i calçat adequat per anar per la muntanya, aigua i esmorzar.

Cada diumenge, durant tot l’any (exceptuant festivitats estivals i d’altres dates remarcables) a les 9 h se surt a fer l’excursió, normalment des de la Plaça de la Vila, davant del monument al CMSC (a vegades també a l’estació dels FGC de Sant Cugat). Aquestes sortides estan liderades i planificades per vocals qui guien i exposen les sortides.

L’assegurança d’accidents només cobreix a les 30 persones inscrites a través del Club Muntanyenc.

Consulta el CALENDARI DE LES PASSEJADES fent clic aquí.

INSCRIPCIONS

Galeria Fotogràfica