Inici » Activitats » Passejades per Collserola- Puig Madrona i les escletxes del Papiol

Passejades per Collserola- Puig Madrona i les escletxes del Papiol

Passejades per Collserola- Puig Madrona i les escletxes del Papiol

Quan

25 de febrer de 2024    
09:00 - 13:30

Tipus d'activitat

Diumenge, 25 de febrer de 2024

Itinerari: Sortirem amb cotxe, passant per Valldoreix, fins a can Montmany, on deixarem els cotxes. Pujarem a l’ermita de la Salut i pels camins de la serra d’en Rabassa arribarem a les Escletxes del Papiol, peculiars formacions calcàries que per l’acció de l’aigua configuren les escletxes i que evidencien la seva formació d’origen marí. Després de visitar-les detingudament, tornarem als cotxes i cap a Sant Cugat.

Guia: Francesc Cruces

Mitjà de transport: en cotxe
Duració:
3 hores i mitja + 25 minuts per l’esmorzar
Dificultat:  baixa
Sortida: A les 09.00 hores a la Plaça de la Vila, s/n davant del monument al CMSC.

El grup de Passejades per Collserola som un grup que cada diumenge sortim d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobrim algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat. Aquestes excursions són de molt baixa dificultat i hi pot participar qualsevol persona qui pugui caminar amb normalitat. Només cal portar vestimenta i calçat adequat per anar per la muntanya, aigua i esmorzar.

Cada diumenge, durant tot l’any (exceptuant festivitats estivals i d’altres dates remarcables) a les 9 h se surt a fer l’excursió, normalment des de la Plaça de la Vila, davant del monument al CMSC (a vegades també a l’estació dels FGC de Sant Cugat). Aquestes sortides estan liderades i planificades per vocals qui guien i exposen les sortides.

L’assegurança d’accidents només cobreix a les 30 persones inscrites a través del Club Muntanyenc.

Consulta el CALENDARI DE LES PASSEJADES fent clic aquí.

INSCRIPCIONS

Galeria Fotogràfica