Inici » Activitats » Passejades per Collserola- ElRec Comtal

Passejades per Collserola- ElRec Comtal

Passejades per Collserola- ElRec Comtal

Quan

5 de maig de 2024    
09:00 - 13:30

Tipus d'activitat

Diumenge, 5 de maig de 2024

Itinerari: Aquest diumenge recorrerem el Rec Comtal, una sèquia d’origen medieval que neix a Montcada i arribava fins Barcelona desembocant al mar després de l’actual Born, seguint, en bona part, el traçat de l’antic aqüeducte romà que subministrava l’aigua a Barcino. Seguirem l’únic tram que en queda actualment, que va des de la Mina de Montcada fins la Casa de les Aigües de Trinitat Vella, passant per la Casa de les Aigües de Montcada i els horts de la Ponderosa.

Vocals: Miquel Jaumot i Josep Maria Aymà.

Mitjà de transport: en tren.

Durada: 4 hores + 25 minuts per l’esmorzar.

Dificultat: baixa.

Sortida: A les 09.00 hores a la Plaça de la Vila, s/n davant del monument al CMSC.

El grup de Passejades per Collserola som un grup que cada diumenge sortim d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobrim algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat. Aquestes excursions són de molt baixa dificultat i hi pot participar qualsevol persona qui pugui caminar amb normalitat. Només cal portar vestimenta i calçat adequat per anar per la muntanya, aigua i esmorzar.

Cada diumenge, durant tot l’any (exceptuant festivitats estivals i d’altres dates remarcables) a les 9 h se surt a fer l’excursió, normalment des de la Plaça de la Vila, davant del monument al CMSC (a vegades també a l’estació dels FGC de Sant Cugat). Aquestes sortides estan liderades i planificades per vocals qui guien i exposen les sortides.

L’assegurança d’accidents només cobreix a les 30 persones inscrites a través del Club Muntanyenc.

Consulta el CALENDARI DE LES PASSEJADES fent clic aquí.

INSCRIPCIONS

Galeria Fotogràfica