Inici » Activitats » Passejades per Collserola- Resseguint una Marxa Infantil

Passejades per Collserola- Resseguint una Marxa Infantil

Passejades per Collserola- Resseguint una Marxa Infantil

Quan

19 de maig de 2024    
09:00 - 13:30

Tipus d'activitat

Diumenge, 19 de maig de 2024

Itinerari: Aquest diumenge rememorarem un altre itinerari de la Marxa Infantil: anirem a Sant Medir passant per la Pedrera, la Serra de Sant Vicenç, la Serra del Pedregar, Sol i Aire, Coll de Can Gener, Can Gener i tornarem per el Camí de Sant Medir, Sant Adjutori, Coll de la Torrefera, fins a Torre Cendrera, Pi d’en Xandri, la Torre Negra i Sant Cugat.

Guia: Joan Lluís Pizano

Mitjà de transport: a peu
Duració:
3 hores i mitja + 25 minuts per l’esmorzar
Dificultat: baixa
Sortida: A les 09.00 hores a la Plaça de la Vila, s/n davant del monument al CMSC.

El grup de Passejades per Collserola som un grup que cada diumenge sortim d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobrim algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat. Aquestes excursions són de molt baixa dificultat i hi pot participar qualsevol persona qui pugui caminar amb normalitat. Només cal portar vestimenta i calçat adequat per anar per la muntanya, aigua i esmorzar.

Cada diumenge, durant tot l’any (exceptuant festivitats estivals i d’altres dates remarcables) a les 9 h se surt a fer l’excursió, normalment des de la Plaça de la Vila, davant del monument al CMSC (a vegades també a l’estació dels FGC de Sant Cugat). Aquestes sortides estan liderades i planificades per vocals qui guien i exposen les sortides.

L’assegurança d’accidents només cobreix a les 30 persones inscrites a través del Club Muntanyenc.

Consulta el CALENDARI DE LES PASSEJADES fent clic aquí.

INSCRIPCIONS

Galeria Fotogràfica