Inici » Activitats » Passejades per Collserola- Camí del Monjos

Passejades per Collserola- Camí del Monjos

Passejades per Collserola- Camí del Monjos

Quan

28 de gener de 2024    
09:00 - 13:30

Tipus d'activitat

Diumenge, 28 de gener de 2024

Itinerari: Aquest diumenge farem el tram final del recorregut del camí que, segons la llegenda, van fer els monjos del monestir de Sant Llorenç del Munt, cercant un nou indret més adient per crear una nova comunitat de la Regla de Sant Benet. Aquest tram que farem coincideix el Camí dels Monjos amb el de Sant Jaume, que passa per Sant Cugat, carenejant la serra de Can Camps.

Guia: Joan Carlos Alayo.

Mitjà de transport: en tren
Duració:
3 hores i mitja + 25 minuts per l’esmorzar
Dificultat: baixa.
Sortida: A les 09.00 hores a la Plaça de la Vila, s/n davant del monument al CMSC.

El grup de Passejades per Collserola som un grup que cada diumenge sortim d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobrim algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat. Aquestes excursions són de molt baixa dificultat i hi pot participar qualsevol persona qui pugui caminar amb normalitat. Només cal portar vestimenta i calçat adequat per anar per la muntanya, aigua i esmorzar.

Cada diumenge, durant tot l’any (exceptuant festivitats estivals i d’altres dates remarcables) a les 9 h se surt a fer l’excursió, normalment des de la Plaça de la Vila, davant del monument al CMSC (a vegades també a l’estació dels FGC de Sant Cugat). Aquestes sortides estan liderades i planificades per vocals qui guien i exposen les sortides.

L’assegurança d’accidents només cobreix a les 30 persones inscrites a través del Club Muntanyenc.

Consulta el CALENDARI DE LES PASSEJADES fent clic aquí.

INSCRIPCIONS

Galeria Fotogràfica