Inici » Activitats » Passejades per Collserola – Vallvidrera-vivers de Can Borni – Montbau

Passejades per Collserola – Vallvidrera-vivers de Can Borni – Montbau

Passejades per Collserola - Vallvidrera-vivers de Can Borni - Montbau

Quan

9 de juny de 2024    
09:00 - 13:30

Tipus d'activitat

Diumenge, 9 de juny de 2024

Itinerari: Anirem amb tren fins a Peu del Funicular. Pujarem amb el funicular fins al poble de Vallvidrera, gaudirem d’una bonica vista de Barcelona i el mar, i per una pista  arribarem a la font del Bacallà, on esmorzarem. Jardins del viver de Can Borni, Vista Rica, turons de Santa Maria i Sant Cebrià. Continuarem baixant fins a l’ermita de Sant Cebrià i Santa Justina i arribarem a Barcelona al metro de Montbau. Tornarem a Sant Cugat amb metro i tren.

Guies:  Manuel Guerrero.

Mitjà de transport: en tren.

Duració: 3 hores + 25 minuts per l’esmorzar

Dificultat: baixa.

Sortida: A les 09.00 hores a la Plaça de la Vila, s/n davant del monument al CMSC.

El grup de Passejades per Collserola som un grup que cada diumenge sortim d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobrim algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat. Aquestes excursions són de molt baixa dificultat i hi pot participar qualsevol persona qui pugui caminar amb normalitat. Només cal portar vestimenta i calçat adequat per anar per la muntanya, aigua i esmorzar.

Cada diumenge, durant tot l’any (exceptuant festivitats estivals i d’altres dates remarcables) a les 9 h se surt a fer l’excursió, normalment des de la Plaça de la Vila, davant del monument al CMSC (a vegades també a l’estació dels FGC de Sant Cugat). Aquestes sortides estan liderades i planificades per vocals qui guien i exposen les sortides.

L’assegurança d’accidents només cobreix a les 30 persones inscrites a través del Club Muntanyenc.

Consulta el CALENDARI DE LES PASSEJADES fent clic aquí.

INSCRIPCIONS

Galeria Fotogràfica