Inici » Activitats » Volta a Catalunya: 2a etapa de Montcada a Alella

Volta a Catalunya: 2a etapa de Montcada a Alella

Volta a Catalunya: 2a etapa de Montcada a Alella

Quan

23 de març de 2024    
07:50 - 16:25

Tipus d'activitat

Descripció de la sortida:

Itinerari de la sortida. Sortirem de Montcada i Reixac, al costat del Riu Besòs, que anar a buscar la pista de la Font del Tort, per deixar-la per una altre pista que fent giragonses, fins a un repetidor que deixem a l’esquerra on aviat veiem Sant Pere de Reixac. Lloc per esmorzar i fer unes fotos; Tornaren a la pista que hem deixat, seguirem el SL-C-149, una bona estona deixant algunes cruïlles i anar al Poblat Ibèric de les Maleses, Parada per contemplar aquest lloc. Tornarem al camí principal on seguirem el SL-C-150, tot passant pel Turó de Fra Rafel, i dirigir-nos a la Conreria, on creuarem la carretera.

D’aquí seguirem el GR-92, durant força estona, deixant a l’esquerra el Turó d’en Galceran (485 metres). Abans d’arribar on el GR-92 es junta amb el GR-97-3, seguirem un camí que baixa a Alella, per passar pel costat de Alella Park, seguirem fins al Torrent de Vallbona, entrar a la població, i anar a buscar la parada del Bus on donarem per acabada aquesta segona etapa de la Volta a Catalunya.

Hora i lloc de sortida: 7:50 hores davant CAP de Sant Cugat.

Hora prevista de tornada: 16:30 hores.

Desnivell acumulat: + 790/ – 590 m aprox.

Distància:  17’800 kms aprox.

Temps de caminada:  7h aprox

Dificultat tècnic: baixa

Dificultat física: baixa-mitjana, cal estar en forma física apropiada per fer aquesta caminada.

*Material necessari:  botes o calçat de muntanya, paraventbastons, esmorzar, aigua, alguna peça de fruita i fruits secs.

NOTA: activitat condicionada a la previsió meteorològica.

Preu soci:  20€

Preu no soci: 30€  

Transport en autocar.

Vocal:  Josep M.ª Aymà, jaymaau@hotmail.com

Coordinadors:  Josep M.ª Bordas, (josebordas@gmail.com), Antònia Sans (8795asb@gmail.com)  i Daniel Sans.

Assegurança d’accidents obligatòria. Llicència A de la FEEC o assegurança equivalent del CMSC.

Els socis i sòcies tindran preferència en fer la inscripció fins l’última setmana abans de la sortida. Un cop transcorregut aquest termini i, sempre i quan quedin places disponibles a l’autocar, els no socis també es podran inscriure.

A partir del 18 de març hi haurà un increment de 2€ en el preu de la inscripció.

IMPORTANT: Durant la sortida, els participants han d’anar agrupats i a prop del vocal, aquest marca el ritme de la marxa seguint la ruta prevista. També han d’estar al corrent de la situació dels altres, per si en algun moment algú pogués necessitar ajuda.

Responsabilitat: Tots els participants som els únics responsables de nosaltres mateixos. Els vocals coordinadors no són guies de muntanya, tan sols coordinen la sortida, horaris de trobada i logístiques varies. Cal destacar que és un treball totalment voluntari.

INSCRIPCIONS

Material enviat per persones que han fet aquesta activitat

La Volta a Catalunya comença amb bon peu amb gairebé una cinquantena de participants en les dues primeres etapes.

La segona etapa es va fer el passat dissabte 23 de març de 2024. Aquesta anava de Montcada a Alella i van ser 17, 8 km amb un desnivell positiu de 790 m i un desnivell negatiu de 590 m.

En les dues etapes no s’ha descuidat el fet cultural per a on s’ha caminat. En la segona etapa es va passar per l’Església romànica de Sant Pere de Reixac i el poblat ibèric de Les Maleses.

Recull d’imatges de la sortida: