Inici » Noticies » Carta d’agraïment a Obrim Camí

Carta d’agraïment a Obrim Camí

Aquesta setmana podeu trobar al Tot Sant Cugat una carta d’agraïment en referència a la feina que fan els nostres voluntaris del projecte d’Obrim Camí.
Us deixem aquí les paraules de la seva autora i participant a la sortida del passat 25 de novembre Carmen Urbano S. :

De vegades la vida et regala coneixer gent maca, solidària. De vegades et sorprèn fent realitat un somni, cosa que pensaves que no podries fer o veure… Doncs aquest passat 25 de novembre ho vàrem tenir tot plegat les meves amigues i jo. El Club Muntanyenc de Sant Cugat ho va fer realitat. Gràcies a les seves cames, braços i bons cors van portar-nos a fer una ruta totalment imposible per tres persones amb discapacitats “serioses”. Ens vam endinsar al cràter del volcà de Santa Margarida i vam passejar per la Fageda d’en Jordà. Una experiència única, unes sensacions de flotar per aquells paratges tan únics i meravellosos, uns camins plens de natura de tardor, amb un sol esplèndid i una escalfor humana que impedia sentir el fred propi del temps. No hi ha paraules per agrair a tots l’esforç, la dedicació i el treball que hi ha hagut abans, el dia i el després. Heu fet possible un somni. Per moment podia sentir i olorar la natura de prop. Per moments podia imaginar com una fada em tocava la cara amb l’alè d’aquelles baixades i pujades… i per acabar, les escales finals!
No, no hi ha paraules per expressar l’agraïment a tal gesta.
Si coneixeu algú que tingui el desig de fer una excursió, us ho recomano fermament. Apa grup, jo continuaré somiant el proper perquè aquesta ruta ha sigut un gran regal de vida. Gràcies!