Inici » Noticies » Concurs de dibuixos de la 63a Marxa Infantil

Concurs de dibuixos de la 63a Marxa Infantil

La Marxa Infantil celebra enguany la seva 63ª edició. Com cada any, els nens i nenes de Sant Cugat participen en el Concurs de Dibuixos de la Marxa Infantil que es celebrarà a la tardo

El passat dilluns 30 de maig, els membres del jurat es van reunir per examinar els més de 1.000 dibuixos presentats i van escollir els dos guanyadors d’aquesta 63a edició, el primer dels quals serà per a la samarreta i l’altre pel cartell de la Marxa.

El jurat estava integrat per expertes com Imma Pueyo, historiadora i crítica d’art, Xavier Grau dissenyador gràfic i director adjunt del TOT Media, Carles Martínez, soci del club i també dissenyador gràfic, coordinat per Rosa Maria Pennella del Club Muntanyenc i Dolors Giménez, també sòcia del club.

Enguany es va comptar amb la col·laboració de l’Aran Giralt, sòcia del club de 10 anys, que ens va ajudar a l’elecció final dels dibuixos guanyadors valorant el punt de vista d’un infant.

Guanyadors del concurs:

El guanyador del cartell ha estat Hugo González de 9 anys, alumne de l’escola Turó de Can Mates. D’altra banda el dibuix de la Bruna Pifarré Nogueras, d’11 anys i alumna del Pins del Vallès il·lustrarà la samarreta que es lliurarà als participants de la Marxa.

Dibuix del Cartell Marxa Infantil 2022 : Hugo González

Dibuix de la samarreta Marxa Infantil 2022 : Bruna Pifarré