Inici » Noticies » Concurs de dibuixos per la 64ª Marxa Infantil

Concurs de dibuixos per la 64ª Marxa Infantil

Novament, convoquem el concurs de dibuixos a tots els alumnes de les escoles de Sant Cugat perquè ens proposin la seva visió gràfica sobre aquest esdeveniment.

Els dibuixos finalistes il·lustraran la samarreta i el cartell de la Marxa Infantil de Regularitat 2023 que tindrà lloc el diumenge 8 d’octubre, amb una segona data prevista en cas de pluja o de condicions meteorològiques adverses pel diumenge 22 d’octubre.

Les bases del concurs s’han canviat respecte a l’última edició pel que fa als dibuixos premiats:

1. Concurs obert a tots als infants en edats compreses entre els 6 i els 11 anys (alumnes de 1r a 5è que passaran al 2n i 6è curs aquest setembre).

2. Tema lligat a “La Marxa”, és a dir, considerant el seu contingut excursionista i de contacte amb la natura.

3. Cada participant podrà presentar només un dibuix.

4. En el dibuix només es podran utilitzar tres colors, negre inclòs. Es desestimaran tots aquells dibuixos que en tinguuin de més.

5. El format del mateix ha de ser DIN A4, vertical i en paper de dibuix.

6. Tots els dibuixos han d’anar signats pel darrere amb el nom i cognom, edat, grup i nom de l’escola.

7. Els dibuixos s’han de lliurar a la Secretaria del CMSC, de 17 a 20 h del vespre (de dilluns a divendres). Es tancarà l’admissió el dimarts 23 de maig de 2023.

8. El jurat donarà a conèixer els 2 dibuixos guanyadors, un per la samarreta i l’altre pel cartell, abans del dia 9 de juny de 2023.

9. Als guanyadors se’ls avisarà a través de la seva escola, i els seus noms també seran publicats als mitjans de comunicació del Club Muntanyenc i de Sant Cugat.

10. Els guanyadors tindran un premi especial que els serà lliurat el mateix dia del repartiment de premis de La Marxa, el dissabte 28 d’octubre, i a més tindran la inscripció a La Marxa gratuïta.

11. A part dels guanyadors, els 20 dibuixos finalistes quedaran exposats a la pàgina Web de la Marxa.

12. Tots els dibuixos, excepte els 2 premiats i els finalistes, es tornaran a les escoles durant el mes de maig.

Les bases del concurs es troben també a www.marxainfantil.cat.