Cultura

Curs Entendre i Gaudir de la Música

Inscriu-te al curs Entendre i Gaudir de la Música

Sovint les anomenades “grans obres” del patrimoni musical són també unes grans desconegudes, i no és fins que les escoltem en profunditat que elles mateixes ens revelen què hi ha més enllà d’un títol o un fragment celebèrrim. Us proposem viatge al seu interior perquè, lluny de considerar-les inaccessibles, les puguem sentir com a plenament vitals i properes. Aquesta és la vocació amb què van ser escrites i la raó de la seva permanència.

Es tracta d’un curs que es fa diferents vegades a l’any a la Seu social del Club. Cada curs té una durada de tres o quatre sessions repartides en dos mesos. Habitualment aquestes sessions són els dimecres al matí de 10 h a 13 h.

 

El preu del curs canvia en funció de si ets soci o no del Club, atès que és un curs obert a tothom.

Consulta l’agenda del club per saber quan serà el proper curs!

Permet aprofundir en les grans obres del patrimoni musical.

Rafael Esteve Alemany

  • La seva formació i carrera artística l’han dut de l’orquestra simfònica a la docència, passant per la traducció oral i escrita especialitzada en musicologia. 
  • El 1998 va crear l’Aula Oberta de l’Escola Municipal de Música de Girona, un espai d’audició  musical obert a tots els interessats independentment dels seus coneixements previs. 
  • Aquesta intenció de compartir el coneixement més enllà del pur àmbit acadèmic, s’ha consolidat com a oferta cultural de la ciutat i ha estat l’origen d’altres projectes similars guiats per la mateixa filosofia. Donar a conèixer la música des d’una perspectiva humanística, és per a ell una prioritat vital i l’autèntic motor d’aquesta trajectòria.