Marxes i Curses

63a Marxa infantil de la Regularitat

Anual - Octubre

La Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat del Vallès és un dels esdeveniments de més solera que organitza el Club Muntanyenc des de 1959 en que hi participen més de 2.000 infants. Consisteix en una passejada per a nens i nenes de 7 a 12 anys que, en parelles, han de recórrer un circuit marcat intentant portar un ritme el més regular possible. La regularitat de cada parella es determina amb els horaris de pas pels diferents controls que estableix l’organització, i que a l’actual edició són 6, tal com apareixen al nostre web. La Marxa Infantil és una de les activitats més tradicionals de la nostra vila, i no només pels infants sinó per a tots els pares i col·laboradors que també formen part de La Marxa i la fan possible. Les parelles participants tenen l’oportunitat de gaudir d’un matí per la Serra de Collserola i obtenir, només pel fet d’inscriure’s, una samarreta i un regal. A part d’aquests regals per a tots els nens i nenes es fa un repartiment de premis en funció de la classificació de cada parella, classificació que s’elabora a partir dels temps enregistrats i de la regularitat del pas, tal com s’especifica en el reglament de la prova.
Marxa infantil

37a Mitja Marató de Sant Cugat

Anual - Novembre

Es tracta d’un recorregut urbà, molt centrat en el nucli històric de la ciutat, on els corredors/res podràr triar entre tres modalitats: mitja marató(21k) , 10k o 5k.

Mitja Marato Sant Cugat

15a Transfronterera Cap de Rec

Anual - Juny

La Transfronterera Cap del Rec és una caminada que es fa a peu, de caire excursionista, no competitiva,  i forma part de la Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR). El circuit curt no forma part del CCCR.

2 RECORREGUTS: Marxa llarga (49km) i Marxa curta (30km)

Caminada Cap de REC

18a Ruta dels Tres Monestirs

Biennal - Març

Aquesta Ruta consisteix en completar un recorregut de 53km o de 47km passant pels Tres Monestirs de Sant Cugat, Sant Llorenç del Munt i arribar al de Santa Maria de Montserrat.

Monestir de St Llorenç

13a Caminada Sant Cugat Montserrat

Biennal - Març

Aquesta caminada s’organitza de forma alterna amb la Ruta dels Tres Monestirs.

La Caminada, és oberta a tothom, i amb un recorregut de 43km et facilita que puguis caminar per senders engrescadors del Vallès i del Bages. El recorregut te un desnivell acumulat de +1500 metres.

Aquest Caminada ha estat distingida el 2022 com a marxa sostenible que te cura de la natura amb el distintiu de la FEEC de La Petjada Verda.

Montserrat

12a Marxa del Corredor Verd del Vallès

Anual - Abril

La Marxa del Corredor Verd del Vallès té 2 recorreguts amb les modalitats de senderisme i marxa nòrdica. El recorregut llarg va de Matadepera fins a Sant Cugat passant per Sant Quirze (20km) i el més curt des de Sant Quirze a Sant Cugat (10km). Forma part del Circuit Català de Marxes Nòrdiques, coordinat per la FEEC (Federació Entitats Excursionistes de Catalunya) i compta amb el distintiu de la FEEC de La Petjada Verda.

Marxa

15a Marxa de la Salut

Anual - Novembre

La Marxa de la Salut és una activitat de marxa nòrdica que té com a objectiu principal fomentar un estil de vida saludable tot gaudint d’alguns dels paisatges més bonics del Parc de Collserola. Recorregut d’uns 10 kms.

marxa salut

2a Cursa del Gall

Anual - 31 de desembre

Es tracta d’una cursa de 5 km pels carrers de Sant Cugat.  La millor manera d’acomiadar l’any en família.

Cursa del Gall Sant Cugat