Inici » Noticies » Deiters renova el seu compromís amb el Club Muntanyenc Sant Cugat

Deiters renova el seu compromís amb el Club Muntanyenc Sant Cugat

En un entorn on la salut i l’activitat física prenen cada dia més rellevància, Deiters, una empresa líder en el desenvolupament de solucions naturals de màxima qualitat, ha renovat el seu conveni de col·laboració amb el Club Muntanyenc Sant Cugat. Aquesta aliança, que ja suma tres anys d’èxit, continuarà sent un pilar fonamental en l’organització d’esdeveniments emblemàtics com la Marxa de Sant Cugat – Montserrat i la Ruta dels 3 Monestirs.

Deiters s’ha caracteritzat per ser una empresa pionera en la recerca i desenvolupament de fórmules que harmonitzen tradició i innovació, oferint alternatives naturals per al cuidat de la salut. El seu compromís amb l’excel·lència i la transparència és evident en cada etapa del seu procés productiu, des de la meticulosa selecció d’ingredients naturals fins a l’aplicació del rigor científic en el seu departament d’I+D, sempre amb un profund respecte pel medi ambient.

La continuïtat d’aquesta col·laboració reafirma l’interès mutu per promoure un estil de vida saludable i actiu entre els membres del Club Muntanyenc Sant Cugat i la comunitat en general. Les activitats com la Marxa de Sant Cugat – Montserrat i la Ruta dels 3 Monestirs no només són una prova de resistència física, sinó també una celebració del benestar i l’harmonia amb la natura, valors profundament arrelats tant en Deiters com en el Club Muntanyenc Sant Cugat.

Amb aquesta renovació de conveni, Deiters i el Club Muntanyenc Sant Cugat reforcen el seu compromís amb la salut, el benestar i la sostenibilitat, continuant la seva tasca de fomentar unes pràctiques saludables i respectuoses amb el medi ambient entre els ciutadans de Sant Cugat i més enllà.